Jutri začetek nogometnega prvenstva v 1.SNL Telekom

Nogomet

Nogometaši kranjskega prvoligaša NK Triglav so v sredo odigrali svojo zadnjo peto pripravljalno tekmo pred začetkom nove tekmovalne sezone 2019 – 2020.

Njihovi nasprotniki na nogometnem igrišču v športnem centru Kranja so bili nogometaši NK Roltek Doba, ki bo v prihajajoči sezoni igral v drugi slovenski nogometni ligi. Tekma se je končala neodločeno 2:2.

Konec tedna se bo s tekmami prvega kroga začelo tekmovanje v prvi slovenski nogometni ligi Telekom v tekmovalni sezoni 2019 – 2020- Nogometaši NK Triglava bodo že jutri odigrali svojo prvo tekmo in to na nogometnem igrišču Ljudski vrt v Mariboru, nasprotnik pa bo aktualni prvak Maribor. Tekma se bo začela ob 20.15.

V nedeljo se bodo domačem navijačem predstavili še Domžalčani, ki so v četrtek odigrali prvo na Malti z moštvom Balzan in ga premagali s 4:3. V Domžalah bodo na nogometnem igrišču ob Kamniški Bistrici gostili nogometaše Rudarja iz Velenja in tekmo začeli ob 21h.

Ostali pari prvega kroga pa so še CherryBox 24 Tabor Sežana – Aluminij (sobota), Bravo – Olimpija in Celje – Mura (nedelja).