Jutri se začne mednarodna tattoo konvencija

Med 13. in 15. aprilom, od petka do nedelje, se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvijala 11. mednarodna tattoo konvencija.

Mednarodna tattoo konvencija je prireditev, na kateri tetoverji iz različnih držav predstavijo svojo delo. Že enajsto zaporedno slovensko druženje ljubiteljev tatujev obeta najštevilčnejši dogodek te vrste doslej, z zavidljivo udeležbo tako domačih kot tujih tetoverjev. Na konvencijo je prijavljenih več kot 80 tattoo artistov iz 13 držav – Slovenije, Avstrije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Italije, Grčije, Rusije, Norveške, Madžarske, Danske in Švice.

V Sloveniji je kar nekaj svetovno uveljavljenih tetoverjev, med  njimi tudi Dejan Marič iz Beltincev, ki je dobitnik ene najprestižnejših nagrad na svetu – Best of the Show leta 2015 na največji svetovni konvenciji v Las Vegasu.

Foto: Krakiz

Pripravljajo tudi bogat spremljevalni program, kjer bosta, poleg izvrstnih glasbenikov, vsekakor paša za oči Orientalska plesna skupina Havati in Plesna šola Urška Kranj. Vse dni boste lahko spremljali poslikave teles (body painting), ogledali pa si boste lahko tudi tekmovanje ekip na kotalkah – Roller Derby in extra pole fitness (ples ob drogu).

Vstopnice bodo  na voljo na samem dogodku pri vstopu v dvorano, več pa si lahko preberete na njihovi strani.

Vabljeni!