Jadralni padalec obvisel na jeklenici

Slika: Pixabay.com

Gorenjski policisti so včeraj prejeli tri obvestila o prometnih nesrečah z materialno škodo in tri prijave kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju. Policisti so v dveh primerih osebi zasegli manjšo količino prepovedane droge.

Kranjski policisti so včeraj obravnavali padec jadralnega padalca. Po podatkih policije ni poškodovan. Med letom se je zapletel v jeklenico tovorne žičnice za na Kališče. Posredovali so kranjski gorski reševalci in vojaški helikopter.
Včeraj zvečer so policisti in gasilci v Tržiču obravnavali prijavo požara na stanovanjskem objektu. Z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da gre za dimniški požar brez znakov tuje krivde.
Policisti so včeraj obravnavali dva primera psov na javnem kraju brez nadzora. Policisti Policijske uprave Kranj pozivajo k ustreznemu varstvu živali in upoštevanju ukrepov po predpisih o zaščiti živali.

Gorenjski prometni policisti so včeraj zvečer na avtocesti obravnavali poškodovanje treh vozil zaradi raztresenega tovora po vozišču. Proti povzročitelju ovire zaradi nepravilno naloženega tovora poteka prekrškovni postopek. Avtocesta je bila zaradi ovire eno uro zaprta.

Radovljiški policisti so včeraj obravnavali vlom v prostorih proizvodnega objekta. Odtujen je bil manjši znesek denarja.