Humanitarni dogodek NK Triglav Kranj in licitacija dresov

Slika: NK Triglav Kranj

V Kranju se bo danes odvijala dobrodelna nogometna tekma 

Danes ob 17. uri se v Športnem centru Kranj obeta prijetno novoletno druženje, ki bo prežeto z nogometom, predvsem pa z dobrodelnim namenom.

Nogometaši kranjskega NK Triglav organizirajo drugo dobrodelno akcijo, kjer se bodo na tekmi pomerili NK Triglav & prijatelji in All-Stars Gorenjska. Dogodek je sicer brezplačen, je pa želja organizatorjev, da obiskovalci za ogled tekme na stadionu Stanka Mlakarja, prinesejo kakšen kos hrane z daljšim rokom trajanja. Hrana se bo zbirala za Materinski dom Gorenjske in Varno hišo Gorenjske. Obiskovalce bo čakal brezplačen dišeč čaj, na voljo bodo kuhano vino in ostale zimske dobrote.

Za tem bo v klubskih prostorih potekala licitacija športne opreme, katere izkupiček bo šel v dobrodelen namen – v dobrodelni sklad kluba, katerega namen je, da bodo lahko kar največ mladih nogometašev iz socialno ogroženih družin odpeljali na zimske priprave. Drese za licitacijo so prispevali številni slovenski in tuji nogometaši, ter domači in evropski nogometni klubi.

Slika: NK Triglav Kranj

Draženje športne opreme ima enotno izklicno ceno (150 evrov), licitacija bo možna v sredo v klubskih prostorih, zainteresirani pa lahko svoje povpraševanje izrazite na družbenih omrežjih ali preko spletne pošte ([email protected]).

Lepo vabljeni!


Košarka

Včerajšnja košarkarska tekma 9. kroga v prvi slovenski košarkarski ligi za ženske, med košarkaricami kranjskega KK Triglava in KK Domžal, se je v športni dvorani Planina končala z rezultatom 71:43, v korist košarkaric KK Triglava.

Danes bodo košarkarji v drugi slovenski košarkarski ligi odigrali dve tekmi 11. kroga. Ob 19h bodo tekmo v športni dvorani Ježica začeli košarkarji Parklji in LTH Castingsa, ob 20h pa bodo tekmo v športni dvorani Lucija začeli še košarkarji Portoroža in Binox Medvode.

Odbojka

Danes bodo odbojkarji kranjskega Triglava v Murski soboto odigrali povratno tekmo ¼ finala Pokala Slovenije. Tekma s odbojkarji Panvita Pomgrad, ki so jih na prvi tekmi v Kranju premagali s 3:0, se bo začela ob 20h.

Jože Marinček