Hokejistke kranjskega Triglava so prvo tekmo zgubile, pregled rezultatov za hokej in nogomet

Hokej

V soboto so prvo tekmo v ženskem državnem prvenstvu odigrala dekleta kranjskega HK Triglava. V ledeni dvorani Zlato polje so bila od njih boljša dekleta HK ECE Celja, saj se je tekma zaključila z rezultatom 3:11.

V nedeljo so bile odigrane tekme v mladinskem državnem prvenstvu U18, doseženi pa so bili naslednji rezultati:

  • HD Mladi Jesenice : HK Triglav 2:3,
  • HK Slavija Junior : HK MK Bled 2:4.

Na isti dan pa so tekme odigrali tudi dečki do 14. leta starosti. Rezultata:

  • HK MK Bled : HK Triglav 9:4 in
  • HD mladi Jesenice : HK Slavija Junior 9:5.

Nogomet

Včeraj so nogometaši v prvi slovenski nogometni ligi Telekom odigrali še dve tekmi 14.kroga. Tekma Rudar : Olimpija se je končala z rezultatom 0:0, tekma Aluminij : Gorica pa z rezultatom 0:3.

V vodstvu ostaja Olimpija s 34 točkami, enako jih ima tudi Maribor na drugem mestu, Domžale so pete z 19 točkami, Triglav pa deveti z 8 točkami..

Včeraj nogometaši v drugi slovenski nogometni ligi odigrali še šest tekem 13. kroga. Gorenjci v drugi slovenski nogometni ligi so dosegli naslednja dva rezultata:

  • Krka : Zarica Kranj 4:2 in
  • Roltek Dob : Kalcer Radomlje 2:1.

Vodi Mura z 32 točkami, Kalcer Radomlje je tretji s 37 točkami, Zarica Kranj je enajsta s 13 točkami, Roltek Dob pa je dvanajsti z 11 točkami.

Včeraj so nogometaši Komende in Kočevja odigrali še zadnjo tekmo 11. kroga v tretji slovenski nogometni ligi center, ki se je končala s 3:o za Komendo. V vodstvu ostaja Bled Hirter s 27 točkami, na drugem mestu je z enakim številom točk Zagorje, SIJ Acroni
Jesenice so šesti z 19 točkami, sedmi je Tinex Šenčur z 18 točkami, Komenda je osma s 13 točkami, Sava Kranj je deseta z 12 točkami, Bohinj je trinajsti s 6 točkami, Šobec Lesce pa je z 1 osvojeno točko zadnji štirinajsti.

Jože Marinček