Hokej, košarka, odbojka, rokomet

Hokej

Včerajšnja hokejska tekma v mednarodni hokejski ligi IHL, med hokejisti HK Playboy Slavije in HK MK Bled, se je v ledeni dvorani Zalog končala z rezultatom 0:3  v korist hokejistov HK MK Bled. Tekma je štela tudi za točke članskega državnega prvenstva.

Košarka

Danes s pričetkom ob 19.15 se bo v športni dvorani Medvode začela tekma 10. kroga v drugi slovenski košarkarski ligi med košarkarji Brinox Medvode in Parklji.

Odbojka

Včerajšnja povratna tekma ¼ finala Pokala Slovenije, v športni dvorani pod Stolom v Žirovnici, med odbojkaricam Zgornja Gorenjska in Formula Formis, se je tako kot v Hočah končala z rezultatom 0:3 za odbojkarice Formula Formis.

Danes s pričetkom ob 18h bodo odbojkarice Bled Jesenice in Luka Koper mlade v OŠ Janka Premrla na Bledu odigrale tekmo 8. kroga v tretji slovenski odbojkarski ligi zahod.

Rokomet

Danes s pričetkom ob 19.30 bodo rokometašice ŽRK Tržič in RK Šempeter-Vrtojba v športni dvorani Tržiških olimpijcev odigrale tekmo 12. kroga v 1.B državni rokometni ligi – ženske.

Vaterpolo

Danes vaterpolisti ŠD Kranj 75 odhajajo v Novi Sad, kjer bodo nastopili na tradicionalnem veteranskem vaterpolskem turnirju „Novi Sad 2017“. na katerem Poleg Kranjčanov na turnirju nastopajo še veterani domače VK Vojvodine, Jadrana iz Herceg Novega in Delfina iz Rovinja.

Jože Marinček