Hokej AHL: Jeseničani nesrečno izgubili v Feldkirchu

Hokej

Včeraj so imeli hokejisti HDD SIJ Acroni Jesenice novo preizkušnjo v Alpski hokejisti ligi AHL. V manj kot 24 urah so morali priti iz Milana v Feldkirch in odigrati tekmo. Hokejisti VEU Feldirch so tekmo odločili v svojo korist, zmagali so z 2:1, vsi zadetki pa so bili doseženi v prvih 15 minutah igre. Za Jeseničane je zadel Gašper Glavič. Na tekmovalni lestvici je HK SŽ Olimpija četrta z 12 točkami in šestimi tekmami. HDD SIJ Acroni Jesenice so s tekmo manj in 9 točkami peti.

Nogomet

Včeraj so nogometaši v prvi slovenski nogometni ligi Telekom odigrali tri tekme 11. kroga. Doseženi so bili naslednji rezultati:

  • Mura Maribor 4:1,
  • Rudar : Domžale 2:1 in
  • Olimpija : Krško 1:1.

Danes bodo nogometaši odigrali še dve tekmi. Ob 16-tih se bo začela tekma med nogometaši Gorice in Celja, ob 18-tih pa še med nogometaši Aluminija in Triglava.

Včeraj so nogometaši Brda in Beltincev v drugi državni nogometni ligi odigrali še zadnjo tekmo 7. kroga. Rezultat: Brda : Beltinci 1:1.

Včeraj so nogometaši v tretji slovenski nogometni ligi center odigrali še zadnjo tekmo 7. kroga. Nogometaši Bled Hirter in Komenda so tekmo na nogometnem igrišču športnega parka Bledec končali neodločeno 2:2.

Jože Marinček