Gorenjska kronika

Slika: www.policija.si

Policisti Policijske uprave Kranj so v zadnjih 24 urah sprejeli šest obvestil o prometnih nesrečah z materialno škodo, dve prijavi kršitve javnega reda in miru na javnem kraju ter eno v zasebnem prostoru. S področja kriminalitete so obravnavali vlom in poškodovanje tuje stvari. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.
Kranjski policisti so včeraj pozno zvečer obravnavali dimniški požar brez nastanka škode.
Gorenjski policisti za izravnalne ukrepe so včeraj obravnavali državljana Pakistana, ki je podal namero za mednarodno zaščito. Najden je bil v tovornem vozilu. Policijo je o tujcu obvestil delavec podjetja.
Kranjskogorski policisti so včeraj obravnavali poškodbe na vozilu zaradi snega, ki je zdrsel s strehe objekta.
Gorenjski prometni policisti so včeraj obravnavali voznika, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v odbojno ograjo in pri tem oplazil še vozilo policije. Nastala je materialna škoda, poškodovan ni bil nihče.
Gorenjski prometni policisti so včeraj zvečer zaradi nepravilne strani vožnje in vpliva alkohola (0,97 mg/l) obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je povzročil prometno nesrečo. Zaradi hujšega prekrška proti njemu poteka prekrškovni postopek.
V Bistrici pri Tržiču so policisti obravnavali vlom v poslovni objekt. Lastniki ne pogrešajo ničesar.