Gorenjska kronika

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali šestnajst prometnih nesreč, ena oseba je bila v nesreči poškodovana. Do nesreče s telesnimi poškodbami je prišlo v Kranju med voznikom  in voznico osebnih vozil. Okoliščine kažejo na izsiljevanje prednosti voznika.

Na področju kriminalitete so kriminalisti obravnavali tri kazniva dejanja. Na območju Kranja so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Po prvih podatkih si storilec iz nje ni prilastil ničesar. Jeseniški policisti obravnavajo  poškodovanje brisalcev in stekel na  parkiranih motornih vozilih. Za dejanja policisti še zbirajo obvestila in bodo obveščali
pristojno državno tožilstvo.
Na območju Tržiča je oškodovanec po spletu investiral večjo vsoto denarja na različne  račune tujih podjetij. Ko je želel denar dvigniti, le tega ni mogel. Policisti zbirajo obvestila o sumu goljufije in bodo obveščali državno tožilstvo.

Na področju javnega reda in miru so policisti na območju Tržiča obravnavali nasilje v  družini med partnerjema. Izrečena je bila prepoved približevanja. Policisti vodijo postopek in zbirajo obvestila o kaznivem dejanju z elementi nasilja.