Gorenjska kronika

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali osem prometnih nesreč, dve osebi sta se v nesreči poškodovali. Na območju Kranja sta trčila voznica osebnega avtomobila in kolesar. Vzrok je bil izsiljevanje prednosti voznice osebnega avtomobila. Kolesar je bil lažje telesno poškodovan. Na Bledu je padel motorist. Ugotovljeno je bilo, da gre za tujega državljana, ki je vozil v skupini motoristov. Utrpel je lažje telesne poškodbe.

Kranjski policisti so bili obveščeni o pogrešani osebi. To so hitro našli zdravo in nepoškodovano.
Blejski policisti so bili obveščeni o padcu osebe po stopnicah. Ugotovljeno je bilo, da je  oseba padla doma, tuja krivda pa je izključena.

Policisti so obravnavali tudi več kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari. V Kranju so neznanci razbili steklo na objektu in poškodovali trampolin. Na območju Škofje Loke so neznanci poškodovali okna in opremo, v objektu, ki se oddaja v najem. Na Jesenicah je neznanec razbil luč na osebnem avtomobilu. Radovljiški policisti obravnavajo tudi tatvino
goriva na bencinskem servisu. V Kranju sta bili ukradeni dve kolesi. Preko noči je neznanec odpeljal otroško kolo Trek Dual sport srebrno modre barve, v večernem času pa še gorsko kolo Hibike Seet Cross sivo oranžne barve.