Gorenjska kronika

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali sedem prometnih nesreč, ena oseba je bila v nesreči poškodovana. Na območju Jesenic sta dva udeleženca trčila zaradi nepravilnega premika. Po podatkih policije gre za lažje poškodbe udeleženca nesreče.

Jeseniški policisti so včeraj obravnavali prijavo suma ugrabitve najstnika. Dva moška naj bi z osebnim avtomobilom pristopila do njega, ga prijela in odpeljala. Policisti so vse udeležence izsledili. Sum ugrabitve je glede na zbrana obvestila ovržen. Okoliščine  trenutno kažejo, da je šlo za potegavščino med udeleženci. Poškodovan ni bil nihče. Klical je neudeleženi občan. Policisti o dogodku še vodijo postopek.
Na Koroški Beli je bilo iz tovornega vozila odtujeno gorivo. V Kranju pa je bilo vlomljeno v poslovni objekt.

Na Dobrem Polju v okolici Radovljice so zagoreli zabojniki za smeti. Nastala je materialna škoda.
Kranjski policisti so včeraj preverjali prijavo o pogrešani osebi na območju Kalške gore. Med zbiranjem obvestil se je moški javil policiji. Imel je izpraznjen telefon in se zato ni oglašal bližnjim.
Včeraj je občan na Policijsko postajo Bled pripeljal najdenega psa. Pes je pobegnil zaradi okvare na vratih pesjaka. Pes je bil vrnjen lastniku.
V Podlubniku so policisti obravnavali prijavo o sumljivi ženski, ki naj bi pri starejših občanih od vrat do vrat zbirala denar. Ženska ni bila izsledena.