Gorenjska kronika

Gorenjski policisti so včeraj prejeli štiri obvestila o prometnih nesrečah z materialno škodo,
dve prijavi kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter štiri v zasebnem prostoru. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali eno osebo, eno vozilo so vozniku zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasegli.

Kranjski policisti so včeraj dopoldan obravnavali prijavo požara v kuhinji stanovanjskega  objekta. Ugotovljena je bila okvara kuhalne plošče in nastajanja dima. Do požara ni prišlo.
Na območju Jesenic so policisti danes ponoči obravnavali požar v stanovanjskem objektu.  Zagorela je elektronska naprava in nekaj predmetov v prostoru. Požar so pogasili gasilci. Nastalo je za okoli tri tisoč evrov škode. Tuja krivda je izključena.
Jeseniški policisti so včeraj zvečer obravnavali nesrečo voznika, ki je domnevno zaradi  okvare zavor za ustavitev vozila uporabil ročno zavoro ter pri tem trčil v drog javne razsvetljave in prometni znak. Znak je poškodoval še eno parkirano vozilo.
Na področju kriminalitete so policisti obravnavali krajo pnevmatik z vozila v parkirni garaži v Kranju, v drugi garaži pa krajo registrskih tablic.