Dobili smo novo miss Slovenije, Špela prihaja iz Tržiča

Slika: Uradno najlepše Slovenke: Lucija Lampret, Leja Kovač, Tinkara Smolar, Špela Alič in Leja Plut. (Foto: Miss Slovenije za Miss World)

V soboto smo v kulturnem domu Črnomelj dobili novo miss Slovenije in to je postala Špela Alič iz Tržiča.

Poleg Špele se je za laskavi naziv miss potegovalo še 14 lepotic: Lana Mikec, Kaja Kopitar, Pia Hozjan, Leja Kovač, Anamarija Kastelic, Leja Plut, Lea Krulc, Emina Tatarevič, Eva Kosi, Nuša Semec, Špela Šolaja, Katja Beguš, Lucija Lampret in Tinkara Smolar.

Sedaj že miss Slovenije 2019 Špela Alič je kot se sama najbolj opiše družabna, komunikativna, iskrena in pa tudi odgovorna oseba.  Želi si postati psihoterapevtka, ker pa ve da mora za to biti močna kot oseba, je ta izbor eden od pomembnih korakov na poti, da zraste v močno osebnost. ne želi spreminjati sveta, želi samo dodati kakšen košček v mozaik za boljši jutri kot je sama dejala za časopis.

Špela Alič

Poleg naziva miss je prejela tudi naziv miss Tosame. Za njo sta se zvrstili prva spremljevalka Tinkara Smolarin druga spremljevalka Leja Plut.Lucija Lampret pa je postala miss osebnosti.

14.12.2019 bo v Londonu potekal že 69. izbor za miss sveta. Špeli želimo veliko sreče. Zakaj pa nebi bila Slovenija enkrat na samem vrhu?