Dnevni numerološki vpogled za 15.08.17

Dom in družina sta danes na prvem mestu. Dan je nalašč za posvečanje domu, pa naj bo to druženje z vam dragimi ljudmi ali pa čiščenje in popravilo. Vendar pa to ne pomeni, da se zasujete z delom in skrbmi. V ljubezni bodite dobrosrčni, polni ljubezni in odprti za prejemanje pozornosti, čustev in daril. Tudi sprejemati je se je treba naučiti in pri tem uživati. Spoštovanje je dvosmerna cesta – ko boste spoštovali sebe, vas bodo spoštovali tudi drugi.

Obratna situacija bo na finančnem področju, kjer pa boste zaradi zaskrbljenosti skopuško želeli le sprejemati, ne pa tudi dajati. Poskusite se zavedati, da življenje vedno poskrbi za ravnovesje in da vedno dobimo nazaj toliko, kot damo. Pregovor: „Le najboljše je dovolj dobro za prijatelje.“ naj bo vodilo današnjega dne. Če boste radodarni in odprtega srca, se bodo vaši prijatelji ob vas dobro počutili in se bodo radi vračali. Skopuštvo se danes res ne obrestuje – preveč boste izgubili. Piknik, zabava, plavanje – vse to so priložnosti za druženje s prijatelji. Povabite jih!

Čeprav je danes dan za plavanje in uživanje v vodi, bodite danes pozorni na ledvice in mehur. Sušenje mokrih kopalk na telesu nikoli ni dobro in to se vam lahko pozna na zdravstvenem področju. Tudi obisk ginekologa je zelo priporočljiv.

Jasni dogovori in urejanje zadev glede dedovanja ali lastništva glede nepremičnin bodo danes padli na plodna tla. Morda bo to ravno posledica vašega dobrega usklajevanja nasprotij med ljudmi, vaše sposobnosti za motivacijo in svetovanje – to so smernice današnjega dne na finančnem področju. Uspešno boste znali združiti zamisli, ljudi in zadeve, ki navidezno niso združljivi. Vse to pa bo zelo pomirjujoče vplivalo tudi na morebitne napetosti v odnosih med starši in otroci – med posameznimi družinskimi člani.

Veseliti se majhnih stvari je umetnost življenja, ki nam je, na žalost, vse bolj tuja. Vsi se zavedamo le, česa nimamo, zato smo lahko slabe volje in nervozni.

Začnite ceniti majhne stvari, veselite se majhnih uspehov in vaše življenje bo kmalu polno drobnih zadovoljstev.