Današnja družba ima zelo močna moralna pravina, da ne govorimo o tem, koliko jih je. Pravila, ki ovirajo posameznika pri izražanju samega sebe. Kaj se spodobi in kaj se ne spodobi je tisto, kar nas ovira, da bi delovali odprto in intuitivno. Zato je danes dan, ko lahko začnete slediti svojim željam, poslušati svojo intuicijo in upoštevati lastne ideje. V kakšnem odnosu ste s svojim notranjim otrokom? Dovolite mu, da v vas prebudi otroško spontanost in igrivost :). Pomislite, kako iskreno otroci izražajo svoja čustva…

Vnesite barvitost v svoj partnerski odnos in dovolite, da se ponovno razplamtijo strasti. Vsa ta moralna pravila vplivajo na vas tudi v ljubezenskih odnosih. Opogumite se in presenetite partnerja z nečim, kar si že dolgo želite. Uporabite domišljijo! Razburljivo in pestro ljubezensko dogajanje se obeta samskim. Danes je idealen dan, da se odprete in spoznavate nove ljudi, greste na zmenek.

Če vas danes prime, da bi šli na potovanje, je danes odličen dan, da tudi storite; potovanje v tujino ali pa morda potovanje k sebi.

Začnite se zavedati, da je vaše življenje odsev vaših misli, saj vaše misli vplivajo na vaša čustva. Vaša čustva vplivajo na vaše odločitve, odločitve pa vplivajo na življenje. Kot že omenjeno, če ne delujete v skladu s samim seboj, se to pozna na vašem počutju in zdravju.

Na področju dela in financ boste danes občutili nekaj skrbi, vsaj kar se tiče materialnih zadev, vendar pa boste z vztrajnim delom te težave uspešno premagali. Vaša sposobnost hitrega razmišljanja, vaš tesen stik z ljudmi vam omogočajo hitre spremembe na bolje.

V odnosu do staršev in otrok je danes dan, ko bodite za vzgled in na ta način vplivajte na spremembe pri bližnjih. Dejanja so bolj zgovorna kot besede.

Pristni stiki bodo vstopnica tudi pri sklepanju novih prijateljstev in danes je odličen dan za sklepanje le-teh.

Zaradi občasnega občutka, da ste korak pred svojim časom, se morda danes odločite za spremembo življenjskega sloga, prehrane, osebnega pogleda nase…

Če imate v svoji osebni numerični kodi števili 3 ali 8, začnite dan s pozitivnimi afirmacijami, ki se navezujejo na gibanje: gibanja. Npr.:
»Z lahkoto se premikam in vsak moj korak je varen.«
»Moja namera je, da na cilj pridem varno, prijetno in pravočasno.
« Ali aktivirate kodo varne vožnje: »Zase in za vse udeležence v prometu aktiviram niz 11179.«

Sledite svojim željam in zaupajte svoji intuiciji.