Dnevni numerološki vpogled za 13.08.17

Večini od nas je povsem jasno ali nam je naše življenje všeč ali ne, nekoliko manj jasna pa je slika nas samih v prihodnosti.

Danes si vzemite čas samo zase, poiščite umirjen prostor, kjer si boste v tišini lahko odgovorili, kako želite živeti v prihodnosti. Včerajšnji dan je bil uvod v današnjega, saj vam današnji daje možnost v resnici videti, kdo ste in kdo želite biti. Vprašajte se, ali lahko s trenutnim vedenjem in delovanjem dosežete tako polno življenje, kot bi ga živel vaš idealni jaz. Naša podzavest točno ve, kaj vse ste delali ali delate narobe in temu primeren je tudi vaš notranji monolog. Vi sami zelo dobro veste, česa je v vašem življenju preveč in česa manjka. Morda gledate preveč televizije, ste preveč na računalniku? Razmislite, katero slabo navado bi danes lahko odvrgli in to tudi storite. Začnite z eno, če vam uspe opustiti dve, še toliko bolje.

Ideje o spremembah se bojo porajale tudi na finančnem področju oz. pri delu. Če vam bo danes uspelo prelisičiti lenobo, se bosta vaša delavnost in vodenje lepo poznala tudi na računu. Tudi na delovnem področju boste opuščali nekatere stare projekte in zamisli, pri čemer se bojo porajale ideje o nečem povsem novem, Včasih je stare zamisli treba opustiti, da se naredi prostor za nove. Vendar pa je to le ideja, zato ne prehitevajte s samo izvedbo, dokler se z vsemi vpletenimi jasno ne dogovorite kaj in kako. S tem boste preprečili, da bi vas izkoriščali.

Zavedanje, da se vsa naša potlačena čustva fizično odražajo na našem telesu, vam bo dalo možnost prenove vašega telesa. Potlačena čustva, pa naj bodo majhna ali velika, so velikokrat vzrok za bolezni. Obstaja veliko načinov in tehnik, kako prepoznati vzorce in čustva, ki smo jih potlačili, pa vendar nas nezavedno ovirajo oz. usmerjajo v sedanjosti. V pomoč vam je lahko knjiga Louise Hay – Telo je tvoje in dr. Sarna – Ozdravimo bolečina telesa. Bolečina v telesu je pravzaprav opozorilo, da je nekje prisotna čustvena napetost in ko se napetost sprosti, se boste tudi fizično bolje počutili. Bolečina je včasih vaš zaveznik.

Kontrola partnerja, kontrola ljubljenih – tudi to je vzorec oz. škodljiva navada, ki zelo vpliva na odnose. Morda vam kontrola in nadzor dajeta občutek varnosti in prepričanja, da bo šlo tako manj stvari narobe. Pa vendar s tem omejujete svojega partnerja. Če se se prepoznate v tem vzorcu, je morda danes pravi dan, da se odrečete kontroliranju partnerja in sprejmete, da ne morete imeti rok nad vsem dogajanje, boste s tem dali krila svojemu ljubezenskemu odnosu. Znate biti spontani? Bi lahko bil danes dan, ko spustite kontrolo in nadzor in dovolite odnosom, da napredujejo? Enako velja tudi pri odnosih s starši in otroci. Na žalost smo včasih vsi bolj prijazni in prizanesljivi do tujcev, kot do svojih domačih. Si ne zaslužijo tudi vaši ljubljeni prijaznosti, prizanesljivosti in nežnosti?

Kar se prijateljskih odnosov tiče, ste prišli do točke, ko se nekateri odnosi enostavno morajo zaključiti. Če vam družba nekaterih ljudi ne ustreza več, se od njih odmaknite, saj je tudi to del odraščanja.

Energije današnjega dne so usmerjene v opuščanje starih in škodljivih navad. Prepojene so z novim optimizmom in podporo, da stopite korak bližje „svojemu jazu“; k sebi, kakršni bi radi bili.