Dnevni numerološki vpogled za 12.08.17

Naslednje tri tedne (do 5.9.) je obdobje retrogradnega Merkurja in na površje bo prihajalo vse tisto, kar vas v odnosih omejuje. Sprejemanje kompromisov na račun svojih želja in svobode bo vse težje in biti to, kar ste, bo vse bolj postajala vaša nuja. To, da se na situacije odzivate z namenom umirjanja situacije, vas bo jezilo, zato je čas da prenehate delovati na ta način.

Želja po svobodi in izpolnjevanju svojih želja se bo odražala tudi na ljubezenskem področju, kjer boste zelo težko prenašali kakršenkoli način omejevanja ali zatiranja. Kaj je treba izboljšati in popravite že veste, naj vas le ne bo strah sprememb. S situacijo se pogumno soočite in našli boste pravo pot za njeno rešitev ali izboljšavo, kar bo prineslo svežo energijo v vaše življenje. Samski se boste začeli zavedati, kateri stari vzorci vedenja, katera stara bremena povzročajo, da ostajate oz. ohranjate samski stan. Čas je, da stopite na novo pot, proč od teh vzorcev in bremen, ki so le ovire na poti do vašega bistva, vas samih.

Spreminjanje navad se vam bo obrestovalo tudi na področju zdravja. Prevetrite svoja prepričanja glede vašega zdravja in dan začnite s hvaležnostjo za to, kar zmorete. Odvrzite stare in škodljive navade, povejte sebi in svojemu telesu, da se imate radi. Začnite živeti bolj zdravo takoj zdaj in brez odlašanja.
V kolikor imate v svoji numerični kodi število 5 ali 7 bodite previdni, kako odreagirate. Pazite na svoje besede in ne podirajte mostov za seboj. Postavite se zase, vendar na prijazen in odločen način.

Današnji dan je v celoti v duhu doseganja želja in svobode. Tudi na finančnem področju boste bolje nagrajeni in bolj uspešni, če boste delovali na področjih, ki vam nekaj pomenijo. Ste pomislili, da bi spremenili hobi v poklic? Danes je pravšnji dan za to. Vendar pa danes ni priporočljivo, da se odločate za podpis novih pogodb, predvsem dolgoročnih.

Do svojih otrok se obnašajte tako, kot bi želeli, da se oni obnašajo do vas. Kaj to pomeni? Vsak si želi bit cenjen; nihče ne želi biti popredalčkan in obkrožen z omejitvami; slaba volja in jezikanje prav tako nista zažlena. Cenite jih in jih sprejemajte take, kot so.

Na splošno boste danes zelo aktivni in ustvarjalni. Mlatenje prazne slame in omejevanje svobode boste zelo težko prenašali, zato pazite na svoje besede, da ne boste preostri. Vsako stvar se da povedati tudi na lep in prijazen način. Želja po potovanju v tuje kraje bo izrazita, a le eno pomembno potovanje vas bo lahko popeljalo na pot k osebni rasti, osvobajanju od bremen preteklosti in na pot k večjim spremembam.

Danes je dan za spremembe! V ospredje postavite svoje želje in bodite to, kar ste.