Če boste danes aktivni in boste storili nekaj čisto novega, boste s tem vstopili v novo življenjsko obdobje; obdobje sreče, ustvarjalnosti in sodelovanja.

 

Čeprav nas od retrogradnega Merkurja loči le še en dan – le-ta že kuka izza besed in kaže svojo moč- je danes kljub temu dober dan za podpis kakšne pogodbe. To velja tako za nakup nepremičnine kot tudi za sklepanje poslovnih dogovorov ali drugih osebnih dolgoročnih načrtov.

LJUBEZEN:
Čas je, da se umaknete iz partnerskega odnosa, ki vas izčrpava in uničuje vašo ustvarjalnost. Tako boste pritegnili osebo, ki bo blagodejno delovala na vašo dušo in vaš pristni jaz.
ZDRAVJE:
Priporočljivo je veliko gibanja na svežem zraku, v prehrano vključite čim več zelenja in prejmite čim več sončne svetlobe. Začnite z novo športno aktivnostjo, ki naj bo skupinska.
DENAR:
Danes boste svojo ustvarjalnost znali izraziti na praktičen način in jo to tudi dobro vnovčiti. Premislite, kako lahko neko staro zadevo izboljšate ali jo uporabite še v kakšne drugačne namene oz. na drug način.
KARIERA:
To je najboljši čas, da se na podlagi že speljanih dogovorov, odločite za nova poslovna sodelovanja in uspešno delo v skupini ali timu.  Vendar pa bo uspeh le tam, kjer bodo odnosi ustvarjalni, navdihujoči in inovativni. Negujte sodelovanje s tistimi ljudmi in s tistimi položaji, ki vas spodbujajo in zavrnite tiste, ki vas izčrpavajo in dušijo.
ODNOS STARŠI/OTROCI:
V svoje odnose boste želeli vnesti več jasnosti in pristnosti. Odločno se boste uprli občutku zatiranja. Ne boste več pripravljeni niti sprejemati vloge žrtve niti se na njo odzivati z razumevanjem.
PRIJATELJSTVO:
Sodelujte s prijatelji, vendar le s tistimi, ki vam bodo služili kot vir navdiha, vir energije in  vir moči. Odmaknite se od ljudi, ki vam le jemljejo energijo in se družite z ljudmi, ki imajo podobno energijo, kot vi.
SPLOŠNO POČUTJE:
Začutili boste novo moč in energijo, ki jo usmerite v nove projekte in razmerja; tja, kjer boste lahko izražali svojo ustvarjalnost. Energija se mora nekam usmeriti. A če jo boste pasivno zadrževali, bo postala rušilna.