Bodite to, kar ste. Ne glede na možne posledice, ki bi jih zaradi tega, lahko imeli drugi. Naj vas občutek dolžnosti do drugih ne odpelje stran od vašega bistva.

Danes je dan za čiščenje in odpravljanje vsega, kar ni usklajeno z vašim bistvom. Počistite vsa negativna prepričanja in čustva. Odpustite sebi in oprostite vsem iz vaše preteklosti, vendar odločno zaprite vrata vsemu, kar vam škodi. Če oprostite, to še ne pomeni, da dejanje tolerirate in prenašate. Pomeni le, da se ne jezite več v svoji nemoči, ampak izberete moč in nemoči rečete NE. Je tudi dober dan za razstrupljanje telesa, popravilo zob…

 • LJUBEZEN:

  V obstoječi zvezi se ne boste več pripravljeni ves čas prilagajati in podrejati preko meje tistega, kar je za vas sprejemljivo. Bolje je, da se odpoveste nezadovoljujočemu partnerstvu, kot sebi in svoji lastni duši. Razkrijte, kaj vas teži in kakšne so vaše želje. Danes lahko pade tudi kakšna dokončna odločitev za razvezo. Ta odločitev ne bo sprejeta iz obupa in nemoči, temveč iz najglobljih spoznanj in prave notranje moči. Ne zanemarjajte se, ampak ohranjajte svojo poštenost in celovitost.
  Ste trenutno samski? Morda vas prav danes pritegne privlačni tujec ?.

 • ZDRAVJE:

  Če se počutite utrujeni in izčrpani, preverite delovanje žlez in krvnega obtoka. Nikar se ne bojte, obnovili boste svoje moči. Prenajedanje ni dobro za vas – danes je odličen dan za pitje vode in zelenih napitkov.

 • DENAR:

  Ne glede na trenutno situacijo, se zavedajte, da boste vedno pravi čas dobili, kar potrebujete. Ne prepuščajte se strahu in zaupajte, da vaš svet skrbi za vas. Tako boste hitreje našli nove priložnosti za zaslužek.

 • KARIERA:

  Odločite se za tisto pot, ki podpira vašo ustvarjalnost. Ne sklepajte kompromisov na račun svojega zdravja, zato ne pristajajte na delovne pogoje, ki vas izčrpavajo in povzročajo kepo v želodcu. Se počutite ujeti in ne veste, kako bi spremenili svojo poklicno pot? Ne izgubljajte moči v samopomilovanju in se končno otresite vloge žrtve. Poglejte resnici v obraz in si odgovorite: kje ste, kaj znate, kaj zmorete…. Nato naredite prvi korak. Si želite biti pisatelj? Začnite pisati. Bi želeli biti astrolog, numerolog, maser..? Pozanimajte se, katero znanje potrebujete in pokličite tistega, ki to znanje poučuje. Predvsem pa – ne lenarite. Zavihajte rokave in se odločno lotite uresničevanja svojih sanj.

 • ODNOS STARŠI/OTROCI:

  Če starši niso pripravljeni spremeniti vedenja, s katerim vam otroci povzročajo bolečino, ste slabši človek, če to še naprej sprejemate, kot če se obrnete in jim pokažete hrbet. Prepričanje, da si starši dovolijo reči vse, kar jim pade na jezik in da se jim ni potrebno niti malo potruditi za dober odnos z otrokom, je navadna zloraba čustvene moči. Nobena dolžnost do drugega ni večja, kot je dolžnost, ki jo imate do sebe. Nihče nima pravice žaliti vaše zunanjosti, vaših prepričanj, sposobnosti in interesov. Pomni: Dobri starši so srečni starši.

 • PRIJATELJSTVO:

  Vedno imate pravico, da spremenite svoje življenje tako, da boste živeli v harmoniji s seboj in izražali svojo pristnost. Od prijateljev, ki tega ne morejo sprejeti, se raje odmaknite.

 • SPLOŠNO POČUTJE:

  To je idealno obdobje za daljše potovanje, predvsem v tujino in za razpad vsega, kar vas oddaljuje od vas samih, zato prisluhnite sanjam in intuiciji.