Posvetite se uresničevanju inovativnih in ustvarjalnih zamisli, ki lahko služijo vam in tudi vsem ostalim!

Danes je dan, ki vam v resnici pokaže, da je vse mogoče, zato pozorno sledite svojim sanjam in željam. Kaj je tisto, kar bi radi počeli? Kaj vas osrečuje? Kakšne in katere so vaše dolgoletne sanje? Ste se danes spomnili na svoje otroške želje? Ste pomislili: Oh, ko bi le lahko…. MOGOČE JE in da – začnite razmišljati, kaj morate storiti za to, da stopite na to pot. Predvsem pa – delujte! Prav danes je lahko dan rojstva vaše nove smeri v življenju.

 • LJUBEZEN:
  Prisluhnite  svojemu partnerju, bodite empatični in prijazni. Samski boste sijali kot zvezdica, izžarevali boste magnetizem in  veliko privlačnost. Iskalo vas bo mnogo pogledov, ne glede na razlike v letih. Možno je, da boste srečali sorodno dušo, ki vas bo dopolnjevala. Ne igrajte in ne nasedajte poceni TV trikom, kako biti lepši in bolj privlačni. Bodite iskreni, pokažite se točno takšni, kakršni ste in morda boste prvič v življenju resnično sijali.
 • ZDRAVJE:
  V celoti zaživite rek: zdrav duh v zdravem telesu! Vaše telo ima neomejene zmožnosti samozdravljenja, le nekoliko pomoči potrebuje. Predvsem pa vaše ljubezni. Če ste imeli v zadnjih dneh kakšne zdravstvene težave, je resnično mogoče, da bodo danes celo izginile ali se vsaj omilile. Vendar ne pozabite, da vzroka morda še niste odpravili, zato ga poiščite.
 • DENAR:
  Lotite se povesem novih projektov. Vaše inovativne zamisli vam lahko prinesejo goro denarja.
 • KARIERA:
  Prejeli boste priznanje za pretekla dela, projekte, usluge ali dosežke. To je čas, ko boste želi slavo in spoštovanje v svoji okolici.
 • ODNOS STARŠI/OTROCI:
  Dajajte vse z ljubeznijo in hvaležnostjo. Zasluge iz preteklosti bodo bogato poplačane.
 • PRIJATELJSTVO:
  Danes ne boste čutili potrebe po napihovanju, zato bodo ljudje radi iskali vašo bližino.
 • SPLOŠNO POČUTJE:
  Čutili boste povečano samospoštovanje in zaupanje vase, zaupanje v življenje. Prav izžarevali boste harmonijo in notranje ravnovesje. Vrata sreče so na stežaj odprta.