Danes je Dobrodelni dan na Bledu namen je pomoč otrokom s posebnimi potrebami

Slika: pixabay.com

Dogodek Športni Svet, ki se večkrat letno odvija na različnih lokacijah po Sloveniji, bo tokrat gostoval na Bledu in ponovno narisal nasmeh na obraz družinam otrok s posebnimi potrebami.

Časopis Novice Svet24 in Radio Veseljak bosta danes, na Blejski promenadi, vse od 8. ure dalje poskrbela, da se šport in dobrodelnost ponovno združita in poskrbita za zabaven, športno obarvan dan, ki bo razvedril obiskovalce vseh generacij. Za zabavo bo poskrbela tudi simpatična Tanja Žagar!

Nordijska hoja od jezera, mimo Blejskega gradu po prekrasni okolici, tek okoli jezera za pokal Gorenjska, moj planet ali cici tek po promenadi bo na voljo za vse športnike po duši. Pridružite se in sodelujte v dobrodelni športni dražbi, obiščite stojnico in izberite kakšnega od izdelkov na donacijski stojnici in s tem pomagajte družinam otrok s posebnimi potrebami. Vsi sodelujoči bodo prejeli tudi darilno vrečko, brezplačni topli obrok in majico.

V ta namen bodo med 8:00 in 18:00 uro, popolnoma zaprti posamezni odseki cest ob Blejskem jezeru, in sicer Veslaška promenada od Festivalne dvorane do Male Zake oz. Krivice.