Cestne zapore po Gorenjskem

Jezersko: Zapore cest zaradi asfaltiranja

V prihodnjih dneh je v naselju Zg. Jezersko predvideno asfaltiranje državne in občinskih cest. V času izvajanja teh del bodo vzpostavljene delne in popolne zapore na teh cestah, in sicer je predviden naslednji potek:

  • V petek, 3.8., bo na regionalni cesti potekala vgradnja grobega asfalta. Izvajala se bo pod delno zaporo, popolnih zapor ne bo.
  • V soboto, 4.8., se bo izvajala vgradnja grobega asfalta na občinskih cestah, ki se priključujejo na regionalno, in sicer odcepi proti Tonejcu, šoli, avtobusno postajališče, parkirišče za občinsko stavbo. Promet bo v času vgrajevanja na posameznih odcepih POPOLNOMA ZAPRT.
  • V torek, 7.8., bo na regionalni cesti potekala vgradnja finega asfalta. Promet bo POPOLNOMA ZAPRT na tej cesti, vključno s priključki nanjo pri trgovini, Tonejcu, šoli in Hotelu Planinka, predvidoma med 8:00 in 15:00 uro. OBVOZA NI!
  • V sredo, 8.8., bo na občinskih cestah potekala vgradnja finega asfalta in sicer odcepi proti Tonejcu, šoli, avtobusno postajališče, parkirišče za občinsko stavbo. Promet bo v času vgrajevanja na posameznih odcepih POPOLNOMA ZAPRT.

V primeru vremenskih ali drugih motenj lahko prihaja do določeni terminskih odstopanj. V tem primeru vas bomo o spremembah dodatno obveščali. V času motenega prometa vas prosimo za strpnost in razumevanje.

Od četrtka, 2. 8. 2018 od 8. ure do nedelje, 12. 8. 2018 do 12. ure bo zaradi del delno zaprta cesta na Spodnji Beli.

Podjetje VIANOVA iz Logatca bo izvajala površinsko prevleko ceste z dvojnim posipanjem, kar bo izboljšalo vozne lastnosti ceste. Na omenjenem odseku se je namreč zgodilo že nekaj nesreč zaradi zdrsa. Za prometno signalizacijo bo poskrbelo podjetje Gorenjska gradbena družba iz Kranja. Na cesti bo semafor ter omejitev vožnje na 30.

Prosilo za razumevanje in strpnost.