Air France uvedel novosti, ki bodo olajšale potovanje potnikom iz Slovenije

Francoski letalski prevoznik Air France in pariško letališče Charles de Gaulle sta uvedla novosti v svojem delu. S tem sta omogočila enostavnejše, udobnejše in hitrejše presedanje za potnike iz Slovenije.

Predstavniki Air Francea so sporočili, da bo zahvaljujoč izboljšavam posebne tranzitne cone, tako imenovanega središča,  za potnike, ki odmor med poleti preživljajo na letališču v Parizu, sedaj olajšano dnevno povezovanje na več kot 1000 poletov.

Potnikom z letališča Jože Pučnik je ta tranzitna cona dosegljiva na rednih poletih na liniji Ljubljana – Pariz. Air Francovo središče je poenostavilo procedure, uvedli so možnost samostojnega tiskanja letalskih vozovnic, avtomatsko pakiranje prtljage in zveze, ki skrajšujejo čas potovanja. Vse to so samo nekatere med izboljšanimi storitvami Air Francovega središča.

Air France je posebno cono odprl že leta 1996. Skoznjo letno potuje 40 milijonov potnikov in več kot 100.000 kosov prtljage na dan. Osebje  se še posebej posveča delu z otroki, ki potujejo sami in invalidnim ljudem. Digitalna preobrazba, ki je bila izvedena v zadnjih letih, uporabljene pa so bile inovativne rešitve, je bila nagrajena na letošnjem Hub forumu v Parizu.

Redni poleti na liniji Ljubljana-Pariz so vsakodnevno dostopni za tiste, ki potujejo z letališča Jože Pučnik, iz središča Air Francea na letališču Charles de Gaulle pa je možno naprej odpotovati na več kot 110 destinacij po svetu.