Poleg igrišča ob torkih, boste ob četrtkih lahko šli v mesto na klobaso in pir

vir:reviersprt.de
Prihajajo četrtki ob vodnjaku

Ob četrtkih, prvič že jutri, 8. marca od 16. ure dalje,  se boste lahko v mestno jedro odpravili na pokušanje lokalne kulinarične ponudbe in ob tem uživali ob obilnem spremljevalnem programu za vse generacije in okuse. Ob vodnjaku se boste lahko družili in zabavali na prostem, na voljo bodo številne družabne igre in dogodki, kulinarične degustacije, sejemska ponudba tako tekstila kot lokalnih pridelkov in drugih kulinaričnih dobrot.

Na Facebook strani MOK obljubljajo klobaso in pivo za 1 €, zato so se pod objavo pojavili komentarji, da s tem delajo konkurenco gostincem v centru mesta in da lahko v tem času svoje lokale kar zaprejo. Poleg tega so bralci navrgli, da s tem le služijo s parkirninami in da naj za čase druženja, ki jih MOK organizira, omogočijo brezplačno parkiranje. Mnogi med njimi so nad ponudbo navdušeni in so nezadovoljnim potencialnim obiskovalcem predlagali, naj avtomobile parkirajo pri trgovskih centrih – TUŠ in OBI ter tako prihranijo pri parkirnini.

Bodo pa prisotne tudi nevladne organizacije, ki delujejo na področju kulture, športa, mladine in sociale. Obiskovalci boste tako lahko občudovali številne plese, predstave uličnih gledališč, predavanja in se udeleževali različnih delavnic, za popestritev bodo na voljo tudi zabavne vsebine kot so karaoke, ples na trgu …

V sklopu četrtkov ob vodnjaku bo delovala tudi Mestna uprava na terenu. Glede na tematske sklope pa se nam bodo pridružili tudi uslužbenci javnih zavodov in podjetij, katerih ustanoviteljica je Mestna občina Kranj, ter župan Mestne občine Kranj Boštjan Trilar, so zapisali na strani MOK.