V današnjem dnevu bo močno prevladovalo vaše prepričanje, da vse veste in da je le vaš prav edini pravilni in absolutni prav. Obnašali se boste bolj gospodovalno, pa vendar bo to le krinka za prikrivanje vaših slabosti. Zapomnite si, da tako obnašanje ni potrebno in da je zelo neprijetno za vas in za vašo okolico. Tak način je pravzaprav posledica vaših strahov in bolj nakazuje na vašo šibkost, kot na moč. Ko se boste odpovedali strahovom, ki so posledica starih porazov, ne bo več ovir za napredek in zmago. Stari neuspehi in strahovi vam le jemljejo energijo in moč za delovanje, dodatno pa energijo trošite za trmasto dokazovanje lastnega prav, zato želenega nikakor ne morete doseči.

Lahko da se bo ta trmasta vztrajnost pokazala na poslovnem področju, kjer se boste preveč oklepali neke ideje ali strategije. Ne boste popuščali in boste želeli, da so stvari narejene točno tako, kot ste si vi zamislili in so, seveda, edini pravilni. Zaradi takega nastopa lahko danes pride do konfliktov, ki so povsem nepotrebni in resnih sporov. Pomnite, da trma v odnosih ni znak močne in stabilne osebe, ampak kaže na pomanjkanje dobrosrčnosti in inteligence.

Na finančnem področju bo danes tako, da prodaja in nakup ne bosta stekla, zato ne ponujajte svojih izdelkov ali storitev, saj bodo denarnice ostale zaprte. Za nakupe se odločite, če boste kupovali stare ali rabljene stvari – tu boste imeli srečno roko. Veliko boste razmišljali o možnostih zaslužka, a kar ne boste imeli moči, da bi karkoli storili.

Tudi v odnosu do otrok se danes, do neke mere, vzdržite poseganja v otrokove odločitve in dejanja. Pa četudi vam je popolnoma jasno, da to, kar bodo naredili, ne bo delovalo. Naj sami izkusijo posledice napak, ki so včasih lahko tudi boleče. To je proces odraščanja, s katerim se otrok pripravlja na samostojno življenje. Vaša naloga, naloga starša je, da postavite mejo, kaj je za otroka varno in kje je meja med tem, kaj je dobro da izkusijo in med nevarnim.

Pridejo tudi dnevi, ko se prebudi močna želja po užitkih in velikokrat temu sledi napad na hladilnik. Izkoristite to željo po užitkih in jo združite z romantiko – nekaj sladkega malce domišljije in uživajte. Tako boste morda celo preprečili kakšen konflikt, še posebej, če bo partner dane nekoliko siten. Dodajte še prijeten klepet in pomirjeno bo srce, okrepil pa se bo tudi odnos.

Želim vam lep dan,  Tjaša ?.