Znani polfinalisti Slovenskega nogometnega pokala za člane

vir: pixabay

Hokej

Včeraj so hokejisti odigrali eno tekmo državnega članskega prvenstva. V Mariboru v ledeni dvorani Tabor so tekmo odigrali hokejisti HDK Maribor in HK Triglav. Boljši so bili hokejisti HK Triglava, ki so zmagali s 6:0 (2:0, 1:0, 3:0), med strelce pa so se vpisali Luka Logar, Žan Zupan, Krištof Potočnik, Anže Terlikar, Sebastjan Grošelj in Matic Štenkler.

Pravega odmora pa nimajo hokejisti v Alpski hokejski ligi AHL. Že danes bodo odigrali šest tekem rednega dela. Ob 17ih bodo tekmo v športni dvorani Podmežakla s hokejisti Gherdeina valgardena.it začeli hokejisti HDD SIJ Acroni Jesenice, ob 17.30 pa bodo tekmo v Salzburgu proti hokejistom Red Bull Hockey Juniors začeli hokejisti HK SŽ Olimpije.

Nogomet

Nogometaši so včeraj odigrali druge tekme četrtfinala nogometnega Pokala Slovenije.

Rezultati:

  • Mura : Gorica 3:2,
  • Domžale : Maribor 2:2,
  • Aluminij : Krško 0:0 in
  • Olimpija : Koper 1:1.

V polfinale so se uvrstili Mura, Maribor, Aluminij in Olimpija.

Včeraj so nogometaši v drugi slovenski nogometni ligi odigrali še dve tekmi 13.kroga. Na nogometnem igrišču športnega parka Radomlje je bila tekma med nogometaši Kalcer Radomlje in Vitanest Bilje, rezultat  je bil 6:0 za nogometaše Kalcer Radomlje. V Dekanih pa so nogometaši AŠK Bravo s 5:0 premagali Jadran Dekani in še neprej vodijo na tekmovalni lestvici s 29 točkami, Kalcer Radomlje pa je z dvema točkama manj drugi.

Jože Marinček