Zmaga hokejistov Jesenic, rokomet, košarka

Slika: HDD Jesenice (Facebook)
Hokej

Hokejisti v Alpski hokejski ligi AHL so včeraj odigrali šest tekem 39. kroga. Hokejisti HDD SIJ Acroni Jesenice so v športni dvorani Podmežakla s 6:2 premagali hokejiste HC Gherdeina valgardena.it.

Hokejisti HK SŽ Olimpije pa so v hali Tivoli s 7:0 premagali hokejiste EK Zeller Eisbären. Oba slovenska predstavnika v ligi AHL sta se tudi  uvrstila v zaključne boje. V soboto bodo hokejisti odigrali še tekme zadnjega ligaškega kroga.

Košarka

Včerajšnja košarkarska tekma 1. kroga drugega dela v tretji košarkarski ligi, med košarkarji KK Cerklje Meteor in Bistrice, se je v športni dvorani Cerklje končala z rezultatom 89:68 v korist košarkarjev Krvavec Meteor.

Danes s pričetkom ob 19.00 so bo v športni dvorani Podčetrtek odigrala košarkarska tekma 1. kroga v drugem delu košarkarske lige Nova KBM med košarkarji Terme Olimia Podčetrtek in LTH Castings.

Rokomet

Danes ob 18.30 bodo rokometno tekmo 20. kroga v 1.B ženski rokometni ligi v športni dvorani Biotehničnega šolskega centra začele rokometašice RK Naklo in ŽRD Litije.

Jože Marinček