Točka VEM na novi lokaciji

Slika: google maps

Točka VEM, ki ste jo do sedaj našli na  BSC Kranj, se je preimenovala in preselila na novo lokacijo, na Župančičevo ulico 22, Kranj (prostori bivše trgovske srednje šole, I. nadstropje).

Na BSC Kranj bodo v obdobju 2018–2022 nudil informacije v okviru Slovenske poslovne točke – SPOT Gorenjska, ki bo nadomeščala nekdanjo kontaktno točko VEM. Še naprej bodo tam opravljali brezplačna svetovanja potencialnim in obstoječim podjetnikom, registrirali nova podjetja in opravljali spremembe podjetij preko portala eVEM, prav tako pa bodo organizirali različne informativne in izobraževalne dogodke. Tekom leta naj bi svoje storitve še nadgradila in naj bo s tem poskrbela za še večjo podporo gorenjskim podjetnikom. Podjetnikom bodo sedaj svetovali in pomagali v sodelovanju z Razvojno agencijo Sora, Razvojno agencijo Zgornje Gorenjske in Gospodarsko zbornico Kranj.

Uradne ure SPOT Gorenjska so vsak delovnik med 9.00 in 15.00 ali po predhodnem dogovoru. Za vsa vprašanja in informacije so vam na na voljo tudi preko telefonske številke 04 28 17 247.