Tedenski horoskop za obdobje od 7.1. do 13.1.2019

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Izkoristite lepe dneve, ki so pred vami in sproščeno uživajte v malenkostih, ki se bodo pojavile na vaši poti ter ne hitite z obveznostmi. Časa imate dovolj in prav je, da ga ponovno izkoristite za sebe. Kratek oddih vam bo dobro del.


BIK (21.04.-21.05)

 

Spoznali boste, da nekdo ni bil popolnoma iskren z vami. Žal vam bo, da ste z njim zgubljali svoj čas, hkrati pa boste dobili na tak način priložnost za nov začetek na čustvenem področju. Tudi tokrat previdnost ne bo odveč.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Vaše splošno počutje ne bo najboljše, predvsem na psihičnem področju boste opazili, da ste preobremenjeni. Vzemite si čas za razmislek in spremenite, kar je potrebno. Izogibajte se pretiranega idealizma.


RAK (22.06.-22.07)

 

Podzavestno boste premlevali dogodek iz preteklosti, ki trenutno še vpliva na vašo sedanjost. Občutek boste imeli, da vas nihče ne razume. Ob enem pa boste spoznali, da ste bili tudi sami do vaših bližnjih preveč sebični.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Na poslovnem področju se stvari ne bodo odvijale tako, kot ste si zamislili. Določeni osebi ste trn v peti, zato bo ovirala vaše načrte. Trudili se boste najti skupni jezik, kar pa žal ne bo mogoče. Na tak način se ji lahko še bolj zamerite.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Nekdo od bližnjih bo potreboval pomoč, ki pa mu jo boste težko ponudili. Ne krivite sebe za nastalo situacijo. Vseh težav ni mogoče odpraviti. Ne pozabite na svoje fizično počutje, ki v zadnjem času nekoliko peša.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Za samske se odpira zanimivo obdobje na čustvenem področju. Pred vami je kar nekaj novih priložnosti in poznanstev. Kljub vsemu k celotni situaciji pristopite tudi razumsko, predvsem pa poskusite pravilno oceniti človekov karakter.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Vaše splošno počutje ne bo najboljše. Občutek boste imeli, da ste preobremenjeni. Poskusite nekaj svojih obveznosti preložiti na druge, ob tem pa ne imejte slabe vesti, da ste sebe postavili na prvo mesto.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Uživali boste v miru in počitku, ki ga prinaša začetek tega leta. Svoj čas boste posvetili osebam, ki so vam drage. in  se poskusili čim manj obremenjevati s tistimi, ki v preteklosti niso bili na vaši strani.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

V tem tednu skrbno upravljajte svoje finance. Namreč – prazniki so pustili posledice na vašem računu. Naj vam bo to šola za prihodnje leto, da se boste na to prej pripravili in tako zmanjšali svoje izdatke.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

V tem tednu pazite v odnosih. Nekdo v vaši bližini ne bo popolnoma iskren z vami, kar boste tudi začutili. Prav tako pa si boste težko priznali, da njegovi nameni niso tako iskreni kot vaši.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Pred vami je naporen teden, predvsem na službenem področju. Primanjkovalo vam bo energije in zagona, kar se bo poznalo tudi na vaših rezultatih. Vzemite si čas za sebe in se umaknite v tišino. Dobro bi vam dela tudi rekreacija.