Tedenski horoskop za obdobje od 20.5. do 26.5.2019

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Spremembe v gibanju planetov bodo vplivale na vaše splošno počutje. Za okolico boste nekoliko bolj naporni, kot je to za vas običajno. Vzemite si več časa za razmislek, da boste lahko jasno povedali, kaj vas muči. Predvsem pa potrebujete spremembo.


BIK (21.04.-21.05)

 

Zaželeli si boste miru in tišine. Spoznali boste, da ste v preteklosti vlagali energijo v napačne projekte, kot tudi neprave ljudi. Čas je, da ponovno najdete pravo pot. Zadovoljstvo boste našli v malih stvareh.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Odličen teden za vse vrste druženj. Planeti so tokrat na vaši strani. Samski izkoristite ugodne vplive za spoznavanje novih simpatij. Ne imejte slabe vesti, če boste naklonjeni več kot eni osebi. Pazite le, da ne boste komu obljubljali preveč.


RAK (22.06.-22.07)

 

Pred vami je produktiven teden. Posvetili se boste obveznostim in z zadovoljstvom opazovali, kako dosegate cilj za ciljem. Novosti bodo tudi na področju dela, večja sprememba pa bo prišla postopoma.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Na ljubezenskem področju vas čaka zbližanje z ljubljeno osebo. V kolikor ste samski, pa bo v vaše življenje prišla oseba iz preteklosti. Veliko vam bo pomenilo, da je pripravljena priznati svoje napake. Nanjo boste začeli gledati v povsem novi luči.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Obdobje bo dokaj dolgočasno, a stabilno. Imeli boste priložnost, da se nekoliko spočijete od preteklih obveznosti in stresa na področju dela. Čas lahko izkoristite za načrtovanje dopusta, v vašem življenju pa potrebujete novo zanimanje.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Dinamičen teden, ki vas bo malo zanesel. Veliko vam bo obljubljeno, vendar malo storjeno. Bodite pozorni na to, da ne boste zavedeni s strani napačnih oseb. Prav tako se izogibajte globokim pogovorom. Nekdo bi vam lahko ukradel idejo.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Čas je odličen za spremembe na področju počutja. Vložite čas in energijo v šport, zdrav način življenja ali meditacijo. V kolikor ste razmišljali o dieti, je ta teden odličen za začetek, saj se boste lažje držali novih navad.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Posvetite se svoji samozavesti. Preveč ste usmerjeni v svoje napake in premalo v svoje prednosti.  Prav tako bi na vas pozitivno vplivala sprememba videza, lahko že manjša. Vložite nekaj vase, da boste bolj zadovoljni.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Samski boste spoznali novo simpatijo, ki vam bo na nek način nedostopna. Ker že nekaj časa niste srečali osebe, ki vas bi tako močno pritegnila, vas bo celotna situacije spravljala v slabo voljo. Razmislite ali se ni potrebno samo bolj potruditi.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Uživali boste v prijetni družbi. Pri svojih bližnjih boste našli zavetje in razumevanje, kar bo zelo dobro vplivalo na vaše splošno počutje. Začutili boste notranji mir in si zaželeli, da traja. Svoje želje tudi jasno izrazite, saj je veliko odvisno prav od vas samih.  


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Že nekaj časa se pripravljate na spremembo, vendar ne zberete moči, da bi jo dejansko izvedli. Posledično boste notranje razdvojeni in nemirni. Pogovorite se z osebo, ki vam je v preteklosti že pomagala z nasveti. Tudi tokrat bo vedela, kaj storiti.