Tedenski horoskop za obdobje od 18. do 24.3.2019

Slika: Pixabay

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

V tem tednu boste občutili nekaj splošne napetosti. Če bo pritiskov preveč, se umaknite v mir in tišino, čas pa izkoristite za delo na sebi. Na ljubezenskem področju vas čaka večje presenečenje.


BIK (21.04.-21.05)

 

Oseba iz preteklosti bo z vami obnovila stike. Kljub temu, da do nje niste bili najbolj pošteni, vas še vedno visoko ceni. Med vama je mogoč tudi globlji odnos. Končna odločitev o tem bo na vaši strani.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Zanimiv teden za finance. Nekdo vam bo priskočil na pomoč tudi denarno. Kljub temu, da bo pomoč manjša, vam bo veliko pomenila. Predvsem boste cenili, da je ob vas človek, ki vam je pripravljen priskočiti na pomoč.


RAK (22.06.-22.07)

 

Začutili boste kar nekaj čustvenih nihanj, kar bo vsekakor vplivalo na vaše odločitve. Predvsem na tiste, ki so vezane na ljubezensko področje. Tudi vaše splošno počutje bo na preizkušnji. Privoščite si dovolj spanja.


LEV (23.07.-23.08.)

 

V tem tednu boste pomembna sporočila dobivali preko sanj. Bodite pozorni na namige, saj vam le ti lahko pomagajo v vašem vsakdanjem življenju. Predvsem vam lahko postane bolj jasno, kaj je tisto kar si v resnici želite.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Obdajali vas bodo dvomi. Občutek boste imeli, da na čustvenem področju ni vse tako, kot bi si želeli. Osebo, ki vam veliko pomeni, boste razočarali. Prednost boste dali sebi in svojim ciljem.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Pred vami je odličen teden za odnose. To velja tako za osebne odnose kot tudi za poslovne. Obeta se vam nova poslovna priložnost, ki bo vplivala na vaš ugled, kariero in finance. Nikar ne razmišljajte preveč.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

V ospredju bodo družinski odnosi in tematike povezane z njimi, veliko bo novosti in  usklajevanja. Pri komunikaciji bodite direktni in  jasno izpostavite svoje pogoje, saj boste le na ta način lahko umirili nastalo situacijo.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

V tem tednu bodo v ospredju finance. Čakajo vas tako prilivi kot izdatki. Kljub temu, da boste finančno močnejši, ne trošite preveč. Gre za spremembe, ki so zelo kratkotrajne narave. Previdnost ne bo odveč.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

V vaše življenje bo vstopila nova simpatija. Ogrela vam bo srce in spodbudila vašo domišljijo, a naj vas sanjarjenje ne odnese predaleč. Vsakodnevne obveznosti še vedno potrebujejo vas čas, pozornost in energijo.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Trenutno obdobje mirovanja vam bo šlo počasi na živce. Zaželeli si boste sprememb, a vas bo vsakdanja rutina držala v ustaljenem tempu. Razmislite o krajšem oddihu in o spremembi okolja. To bo dobro vplivalo tudi na vaše psihično počutje.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Mučile vas bodo težave iz preteklosti. Negotovost, ki jih spremlja, bo zelo neprijetna, Vse skupaj bo vplival na vaš živčni sistem in na kvaliteto spanja. Vzemite si čas za razmislek o večjih spremembah, kljub temu, da so vam te trenutno precej odveč.