Tedenski horoskop za obdobje od 14. do 20.1.2019

Slika: Pixabay

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Počutili se boste ambiciozno. V skladu s tem boste postavili svoje cilje za prihodnost. Energije vas bodo podpirale na vaši poti, kar boste začutili tudi sami. Sledite svojim sanjam. Blesteli boste na področjih, ki so vam že dlje časa pri srcu.


BIK (21.04.-21.05)

 

Ne naložite si več kot zmorete. Teden bo naporen, napet in stresen. Izogibajte se naglici, saj lahko storite napako, ki se vam bo kasneje maščevala. Izražajte se jasno, da ne bo prišlo do napačnih interpretacij.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Pazljivo izbirajte nove projekte. V kolikor razmišljate o menjavi službe ali se o tem že pogovarjate, vse skupaj dobro preverite. Na ta način se boste izognili razočaranju. Previdnost velja tudi na področju financ.


RAK (22.06.-22.07)

 

Zaupali boste vase in v svoje sposobnosti. Samozavest, ki jo boste izžarevali, bodo opazili tudi vaši bližnji. Pozitivna energija vam bo prinesla poslovne in finančne novosti. Kljub temu pa ne pozabite na vaše čustveno področje.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Začutili boste nesoglasja med vami in vam drago osebo. Vložili boste veliko truda, da jih rešite, vendar pa boste razočarani nad odzivom nasprotne strani. Pričakovali boste več sodelovanja in podpore. Dobro bi bilo, da to tudi poveste.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Z veseljem boste delili modrosti, ki vam jih je prineslo življenje. Na ta način boste osrečili tako vaše bližnje, kot tudi znance ter prijatelje. Nekdo bo še posebno cenil vašo pomoč, saj mu bo ta prinesla finančno korist.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Ste človek mnogih talentov. Energije so naklonjene izražanju vaših potencialov. Zberite se in usmerite moči v področje, kjer boste lahko tudi poslovno uspešni. V kolikor dvomite v svoje sposobnosti pa prosite za pomoč bližnje.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Obeta se vam večja sprememba na čustvenem področju, ki vas bo predramila. Spoznali boste, da ste določene ljudi jemali preveč samoumevno. Zavedajte se, da ni še prepozno in da napako lahko popravite.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Pred vami je čas novih povezav, prijateljstev in poslovnih poznanstev. Občutek boste imeli, da se stvari odvijajo prehitro. V kolikor potrebujete čas za razmislek pa preložite obveznosti. Nihče vam ne bo zameril.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Vaše čustveno področje že nekaj časa stagnira. Potrebno bo sprejeti nove odločitve, ki bodo vplivale na vašo prihodnost. Zato skrbno in premišljeno izberite svojo pot, pri tem pa ne zanemarite želja drugih.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Občutek boste imeli, da vas nekaj zadržuje na mestu, zato si privoščite čas za počitek, razmislek, meditacijo. Varčujte s svojo energijo, idejami in financami. V prihodnje vas čaka kar nekaj novih poti.  


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Veliko boste razmišljali o novi osebi, ki vam je že nekaj časa blizu. Ne boste prepričani, če je prava za vas. Prav tako boste imeli občutek, da do vas ni povsem iskrena. Dobro bi bilo, da se z njo pogovorite, saj so dvomi prisotni na obeh straneh.