Tedenski horoskop za obdobje od 11. do 17.2.2019

Slika: Pixabay

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Pred vami je stabilen teden. Stvari bodo potekale po načrtih in končno boste našli nekaj notranjega miru. Občutek boste imeli, da se življenje odvija v pravo smer, s tem pa boste počasi pozabili na neljube zaplete iz preteklosti.

BIK (21.04.-21.05)

 

V tem tednu se posvetite vaši službi. Odpirale se vam bodo nove možnosti zaslužka, ki bodo zelo vplivale na vašo finančno prihodnost. Preudarno in premišljeno se lotite novih projektov ter ne dopustite, da bi vas pritiski zavedli.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Pred vami je sproščen teden. Uživali boste v dobri družbi, posvetili se boste tako domačim obveznostim, kot tudi projektom, ki ste jih pustili stati. Na prvo mesto boste postavili stvari, ki jih boste počeli s srcem.


RAK (22.06.-22.07)

 

Nekdo ne bo popolnoma na vaši strani. To boste začutili tudi sami. Ob težavah, ki jih boste imeli, sovražnikov ne boste potrebovali. Premislite s kom boste delili svoje osebne stvari. Ter tudi o tem, kdo vam lahko pri vaših zapletih pomaga.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Pred vami je nekaj nevšečnosti. Potrpežljivo se spopadite z njimi, predvsem pa izbirajte prave trenutke in prave besede. Previdni bodite pri izdatkih, še posebno, če se boste odločili za obročno odplačevanje.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Okolica vam bo hvaležna za vaša prizadevanja. Sami veste, da ste vložili veliko in veseli boste, da je vaš trud cenjen. To vas bo pripeljalo do pomembnih sprememb v odnosih, obetate pa si lahko tudi dolgoročno korist.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Energije planetov niso naklonjene večjim spremembam, lahko pa ta čas izkoristite za staro rutino, ki vas vseeno osrečuje. Čas posvetite dolgoletnim prijateljem, znancem ter vsakodnevnim opravkom. Ne pozabite na fizično aktivnost.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Očarali boste osebo, ki vas že nekaj časa opazuje. Želela si bo vaše bližine, kar vam bo tudi pokazala. Na začetku boste polni navdušenja, vendar boste kaj kmalu spoznali tudi njene temne plati. Jasno izražajte svoje želje.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Vrnila se bo ljubezen iz preteklosti. Vaši občutki do te osebe bodo znova zaživeli. Dobro razmislite, v kaj se spuščate. To še posebej  velja za vezane, ki bi lahko napačne odločitve kaj kmalu obžalovali.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Kozorogi boste začutili psihična in  čustvena nihanja. Na to bo vplival napet teden, ki ga bodo dodatno začinile težave v odnosih. Tokrat postavite sebe na prvo mesto, saj boste le tako znova našli notranje ravnovesje.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Oglasila se vam bo stara simpatija. Kljub temu, da ste vajina druženja že pozabili, pa bodo ponovni stiki oživeli čustva. Iskrice, kemija ter strast bodo zamajali vašo vsakodnevno rutino. Naj vas domišljija ne odnese predaleč.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Negotovost, ki vas spremlja že nekaj časa, bo prisotna tudi v tem tednu. To bo negativno vplivalo na vaše poslovne odločite. Bolj ugodno bo vaše čustveno področje, ki vam bo prineslo manjše in prijetne spremembe.