Tedenski horoskop za obdobje: 25.12.- 31.12.17

Horoskop /gorenjski-utrip.si

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

V prazničnem tednu se posvetite družini, prijateljem, znancem. Razmislite, kaj boste spremenili v letu, ki prihaja in se učite iz starih napak. Uredite tudi svoje finančno področje.


BIK (21.04.-21.05)

 

V ospredju bo romantično vzdušje, ki se bo zelo dotaknilo vaših čustev. V kolikor ste samski, pojdite na zmenek z osebo, ki vam že dlje časa pošilja različne signale. Malo družbe vam bo dobro delo.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Teden ni naklonjen nakupom, vlaganju, igram na srečo, kreditom ter vsemu kar je povezano s financami. Tudi sami boste čutili, da vam je to področje ušlo iz nadzora. Uredite ga.


RAK (22.06.-22.07)

 

Previdno pri različnih aktivnostih na prostem. Tudi v prometu so možne napake, saj boste zmedeni. V ljubezni bo čas za pogovor s partnerjem, namreč nekaj mu leži na duši.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Čutili boste, da ste se z ljubljeno osebo odtujili. Pogovorite se z njo o razlogih, zakaj so čustva zamrla in kaj lahko storita, da jih obudita. Obema je v življenju nekoliko dolgčas, zato je čas, da ga popestrita.


DEVICA (24.08. 23.09.)

 

Včasih ste zelo nepremišljeni in zaradi tega delate napake. Ni še prepozno, da jih popravite. Vendar pa si jih boste morali najprej priznati. To pa vam ne gre lahko z jezika. Je pa vsekakor to korak k vaši zrelosti.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Ta teden se boste odločali o manjših stvareh, vendar vam odločitve nekako ne bodo šle od rok. Preveč boste neodločni. Izkoristite svoje notranje občutke in izberite pravo pot.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Odličen teden za prijateljstva. Posvetite se ljudem, s katerimi ste nekako izgubili stike. Pa tudi starim dobrim prijateljem. Veliko si imate za povedati, vendar največje skrivnosti čuvajte zase.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

V tem tednu se boste izkazali s svojo prijaznostjo in skrbjo za druge, za kar vam bodo hvaležni. Pokazali boste, koliko vam je mar zanje in to vam bodo vrnili. Končno boste imeli občutek, da ste nekje le cenjeni.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Preveč boste padli v neka neproduktivna razmišljanja, ki vam ne bodo veliko prinesla. Bolje, da preteklost pustite za seboj in si zastavite nove cilje, ki bodo vezani predvsem na finančno področje. Tukaj lahko pričakujete uspeh.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

V dvomih boste, katera pot je prava. Glede na to, kako so postavljeni planeti, pa nobena od njiju ni najboljša. Včasih je potrebno še malo počakati, da se odprejo novo možnosti, ki prinašajo boljše priložnosti.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Ste zelo čustveni in čustva vam bodo delala težave. Pogovorite se s svojimi bližnjimi o tem, kaj vas muči. Lahko vam bodo dali kakšen dober nasvet. Vedite pa, da ni vse tako črno kot je videti.