Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Izogibajte se naglim odločitvam, ki bi jih kasneje lahko obžalovali. Skrbno ravnajte tudi z denarjem. Teden, ki je pred vami, je v znamenju napak. Bodite zelo pozorni in se jim skušajte izogniti.


BIK (21.04.-21.05)

 

Stara občutja bodo zbledela. Videli boste realno sliko in ta vam bo dala misliti. Žal je tako, da v življenju ne gre vse po načrtih. Spoznali boste, da so se časi zelo spremenili.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Pričakujte nekaj težav na področju splošnega počutja. Siti boste vsega in z veseljem boste počivali. Skrb bližnjih vam bo dobro dela. Prav tako boste imeli dosti časa za razmislek.


RAK (22.06.-22.07)

 

Vrnila se bo ljubezen iz preteklosti in vaši občutki do te osebe bodo oživeli. Tokrat še bolj goreče. Storite potrebne korake, saj vas ta oseba ne bo večno čakala. To še posebno velja za vezane.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Samski levi boste iskali družbo. Upali boste, da kmalu spoznate osebo, ki bo z vami ostala za vedno. Previdno pri izbiri, da ne boste deležni novih razočaranj.


DEVICA (24.08. 23.09.)

 

V mislih boste imeli določeno osebo iz preteklosti. Poskusite navezati stik z njo. V kolikor boste pokazali, da ste se spremenili, se vajino poznanstvo lahko obnovi. Če pa svoje napake težko priznate, pa raje čas izrabite za premislek.TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Previdnost na cesti ne bo odveč. V tem tednu so energije težke. To boste večkrat občutili na področju počutja, dela in tudi financ ter prometa. Nekateri boste imeli tudi občutek težke glave.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Posvetite čas prijateljici, saj vas ima zelo rada in večkrat misli na vas. Z malo truda se lahko ponovno zbližata. Kar nekaj je stvari, ki si jih nista zaupali. Obema bi bilo lažje, če se o tem pogovorita.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Težave boste imeli na področju počutja. Že sedaj dobro poskrbite za svoje zdravje. Uživajte veliko zdrave hrane, se ukvarjajte s športom, čas pa posvetite tudi gibanju v naravi. Svež zrak vam bo dobro del.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

V tem tednu bodo v ospredju finance. S preudarnim ravnanjem boste lahko marsikaj dosegli. Razmislite o svojih izdatkih ter planih za prihodnost. Osebo, ki vam je všeč, povabite na zmenek.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Veliko časa boste posvetili delu. Imeli boste občutek, da bi na tem področju lahko uspeli. Pogrešali boste dobro družbo, kljub temu pa se boste dosledno držali svojih poslovnih načrtov.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Pogovorite se z osebo, ki vas že nekaj časa zavaja. Jasno postavite svoje meje in naj vam ne bo težko zahtevati pojasnila. V kolikor z njenimi besedami ne boste zadovoljni, lahko brez slabe vesti prekinete stike.