Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Pred vami je prijeten in stabilen teden, ko boste uživali v malenkostih. Čutili boste novo upanje in nov zagon. Držali se boste novih ciljev in sprejeli, da gre včasih življenje svojo pot.


BIK (21.04.-21.05)

 

V ljubezni bodite pozorni na nova poznanstva. Naučite se navezati nova poznanstva z tistimi ljudmi, ki vam padejo v oči. Ugotovili boste, da to ni tako težko, kot se vam je zdelo pred časom. Le pogumno.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Nekdo se vam bo skušal približati. Ob tej osebi boste imeli slab občutek, poslušajte ga. Preverite njene namene. Tako boste vsaj vedeli, kaj resnično želi od vas. Pazite se svoje naivnosti.


RAK (22.06.-22.07)

 

V vaše življenje bo prišla ljubezen iz preteklosti. Lahko je to tudi neka vest, beseda ali klic v povezavi z njo. Malo vas bo stisnilo pri srcu, vendar boste vedeli, da ne morete prav dosti storiti.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Zagnani in energični Levi boste čutili, da vam je energija upadla. Čas je za rekreacijo, gibanje na svežem znaku in odklop od situacij, ki vas obremenjujejo. Le tako si boste napolnili baterije.


DEVICA (24.08. 23.09.)

 

Nekomu se boste zamerili s svojo strogostjo in disciplino, vi pa neradi puščate slab vtis. Tudi v prihodnje se izogibajte napak, ki vas lahko spremljajo celo življenje. In popravite tisto, kar boste obžalovali. Več časa, ko mine, težje bo.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Razmišljali boste o osebnostni ter duhovni rasti. Občutek boste imeli, da vam na tem področju nekaj manjka. Naredite potrebne spremembe, da se boste počutili bolj izpopolnjeno.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Če razmišljate o širitvi družine, je teden več kot ugoden. Prav tako lahko energije izkoristite za nove začetke, za rast, za napredek, za širjenje. Pri tem vam bo v pomoč kristal karneol.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Dober teden za ljubezen, simpatije, romantiko. Niste sicer najbolj romantični, vendar vas to vzdušje lahko prevzame. Prepustite se in uživajte. Čas je za manjši odklop, da pozabite skrbi preteklega leta.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Teden bo potekal v sproščenem vzdušju. Čakajo vas manjša prijetna presenečenja, ki bodo na vaš obraz narisala nasmešek. Počutili se boste  lepo, kar se bo poznalo na vaši energiji.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Včasih se je težko privaditi na spremembe. Bodite realni in pustite času čas, predvsem pa čim manj primerjajte sedanjost s preteklostjo. Nekaj starega življenja vam je še ostalo, oklenite se tega. Bo že prišel čas.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Ta teden se zberite. Držite se zastavljenih ciljev ter prijetnih stvari. Naj vam ne bo problem priznati, da vam je težko. Pogovor vedno pomaga. Lahko pa si tudi pomagate odpreti srce s kristalom roževcem.