Športni ponedeljek

Nogomet

Nogometaši v drugi slovenski nogometni ligi so včeraj odigrali tekme zadnjega 30.kroga. Nogometaši Roltek Doba in Kalcer Radomlje so tekmo odigrali medsebojno in to na Dobu, tekma pa se je končala se je neodločeno 3:3.

Prvo mesto so osvojili nogometaši AŠK Bravo z 69 točkami, drugi je bil CherryBox 24 Tabor Sežana s 63 točkami, tretji Kalcer Radomlje z 59 točkami, Roltek Dob je s 40 točkami osvojil osmo mesto.

Vaterpolo

Pokriti olimpijski bazen v športnem centru Kranja je bil včeraj prizorišče zaključnih bojev v državnem prvenstvu za dečke do 15.leta starosti. V njem so mladi (rojeni leta 2004 in mlajši) odigrali polfinale in finale za naslov državnega prvaka.

Prvo tekmo polfinala med mladimi vaterpolisti AVK Triglav in VK Ljubljana Slovan so s dobili mladi vaterpolisti AVK Triglava z 20:7 in se uvrstili v popoldanski finale.

Drugo polfinalno tekmo med mladimi vaterpolisti VD Kamnika in AVK Branika pa so z 22:7 dobili mladi iz VD Kamnika.

Prva popoldanska tekma je bila tekma za končno tretje mesto med vaterpolisti VK Ljubljana Slovan in AVK Branik. Z 10:9 so jo po streljanju kazenskih strelov dobili mladi iz Ljubljane.

Tudi tekma za naslov prvaka se je končala tesno. Dobili so jo vaterpolisti VK Kamnika, ki so vrstnike iz AVK Triglava premagali s 7:6.