Rezultati: nogomet, hokej in košarka

vir:pixabay
Hokej

Danes bodo hokejisti kranjskega HK Triglava odigrali zaostalo tekmo 6. kroga v mednarodni hokejski ligi IHL. Igrali bodo v zdesetkani sestavi, saj so trije mladinci, Jaša Jenko, Maj Tavčar in Nace Vilfan odšli z mladinsko reprezentanco v Francijo, Sebastjan Grošelj, Matevž Ban in Krištof Potočnik pa še niso sanirali poškodb. Odhajajo na gostovanje k vevški Playboy Slaviji in bodo tekmo v ledeni dvorani Vevče začeli ob 19.15.

Košarka

Včerajšnja košarkarska tekma 18. kroga v ligi Nova KBM, med košarkarji Šenčur Gorenjska gradbena družba in Ilirija, se je v športni dvorani Šenčur končala z 92:79 v korist košarkarjev Šenčur Gorenjska gradbena družba.

Danes s pričetkom ob 20h bodo košarkarji kranjskega ECE Triglava v športni dvorani Planina odigrali košarkarsko tekmo 20. kroga v drugi slovenski košarkarski ligi. Njihov nasprotnik bo moštvo Parklji.

Nogomet

Nogometaši kranjskega NK Triglava odhajajo danes na mini skupne priprave v Umag. Tam bodo ostali do nedelje in odigrali tudi prijateljsko pripravljalno tekmo s prvoligašem Hrvaške Osijekom.

Jože Marinček