Pregled dogajanja: Išče se voznik kombija, ki je oplazil otroka

Vir: PU Kranj

Poziv!

Kranjski policisti so včeraj na Spodnjem Brniku obravnavali prometno nesrečo z udeležbo neznanega voznika kombija in otroka – pešca.  Nesreča se je znotraj naselja zgodila okoli 13.10, okoliščine pa kažejo, da je kombi oplazil peško in potem odpeljal naprej proti krožišču na Spodnjem Brniku.

Domnevno gre za kombi rdeče barve za prevoz oseb. Voznika prosimo, da se zaradi razjasnitev okoliščin javi policiji, priče pa podatke lahko sporočite tudi na anonimni telefon policije 080 1200.

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah sprejel:

  • pet obvestili o prometnih nesrečah z materialno škodo in eno s telesnimi poškodbami ter zapustitvijo kraja nesreče udeleženca;
  • tri prijave o kršitvah predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju in dve v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa naznanila sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.

Tatvina

Včeraj zvečer so kranjski policisti obravnavali moškega, ki je osumljen drzne tatvine. V trgovini je izkoristil nepazljivost stranke in ji iz nakupovalne košarice odtujil vrednejši mobilni telefon. Osumljenec je bil odkrit, mobilni telefon zasežen, policisti pa ga obravnavajo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

Ostala kriminaliteta

  • V Lipici so škofjeloški kriminalisti včeraj obravnavali vlom v avtodom.
  • Na Reševi ulici v Kranju je bilo dopoldan vlomljeno v stanovanjsko hišo in izvršena tatvina dveh ročnih ur ter zlatnine – oboje manjše vrednosti.
  • Danes ponoči pa je bilo na Gregoričevi ulici v Kranju vlomljeno v gostinski obrat in odtujen manjši znesek menjalnega denarja.