Dan naj bo namenjen vam, vašim dragim in domu. Posvetite se razreševanju starih vzorcev, predvsem tistih iz otroštva, ki še vedno vplivajo na vas, vaše počutje in vaše vedenje. Vse, kar je danes povezano z domom in družino, naj bo danes v ospredju. Energije dneva podpirajo delo z ljudmi in ravno zato, bi bil danes pravi dan, da obiščete družinskega terapevta ali svetovalca. Doma se posvetite adaptacijam, manjšim in večjim popravilom, gospodinjskim opravilom, dan je tudi dober za investicije.

Ker boste danes bolj senzibilni kot običajno in boste hitreje opazili stvari,  ki predstavljajo vaše zdravstveno stanje, je dan primeren, da obiščete zdravnika. Tudi vsi ostali bodo bolje opazili stvari, tako da je to dober znak, da se opazijo stvari, ki bi jih drugače spregledali.

Za delo na sebi in svoje boljše počutje, poskusite z vajo Mojih 5, v kateri je vaša naloga, da se spomnite vsaj 5 dogodkov ali trenutkov, ko ste bili uspešni, zadovoljni, samozavestni, srečni,… Podoživite jih, pri tem pa vključite vse čute – kaj se je dogajalo, kdo je bil tam, kakšni zvoki so bili prisotni, katere vonjave, barve – vse, tako da boste res dobili občutek, da ste ponovno tam. Če bi to bila zgodba, kako bi jo naslovili? Podoživite vseh 5 dogodkov, vsakega posebej in si naslove napišite v zvezek ali papir. Pomembno je, da med podoživljanjem posameznih dogodkov, naredite kratek premor – odprete oči, se nekoliko premaknete, popijete nekaj vode. Ko boste imeli zapisanih vseh pet naslovov, naredite globok vdih, s katerim vdihnete vse te spomine in si recite: »Moj svet skrbi zame. Ljubim življenje in življenje ljubi mene.«.

Vaja vam bo dala tudi dobro podlago za poslovno področje, kjer boste prav z odstranjevanjem omejujočih prepričanj in negativnih vzorcev lahko izjemno vplivali na kasnejše poslovne uspehe. Ker danes velja, da se raje izogibajte poslovnim pogajanjem in sklepanju pogodb, pa tudi pa tudi na splošno posli ne bodo dali rezultatov, se tudi tu bolj posvetite sebi. Na finančnem področju danes ne kaže, da bi lahko prišlo do padcev materialnega stanja. Pravzaprav se kaže, da bi lahko bili uspešni pri vlaganjih ali da boste kaj dobili od domačih ali prijateljev.

Vaš vpliv na prijatelje bo danes zelo pomemben, saj bo morda prav zaradi vas in vaših besed, kateri od njih drugače pogledal na svojo situacijo. In to kljub temu, da se boste danes najbolje počutili v zavetju svojega doma. In prav je tako, saj bi danes morala imeti družina in partner prednost pred vsemi ostalimi opravili. Med domačimi boste uživali, na njih boste delovali pomirjujoče. S toplimi in pozitivnimi besedami jim boste dali občutek varnosti. Taki občutki se vtisnejo globoko v podzavest in za to vam bodo kasneje hvaležni.

Misel: Bodite pristni in bodite Vi. Vsi ostali so že zasedeni.

Želim vam umirjen dan, Tjaša ?.