Numerološki vpogled za 31.01.18

Slika: Pixabay

Dan bo precej čustven in nepredvidljiv, občutiti bo napetost s preveč energije. V dnevih kot je današnji, vam lahko zelo pomagata duhovnost in vera, veliko pa boste naredili tudi, če si aktivirate niz zaščite 71391. Ne sprejemajte nobenih odločitev, še posebej pa se tega držite, če ste jezni, razočarani ali se je zgodilo kaj nepričakovanega. Že tako velja, da odločitve iz jeze ne prinesejo nič dobrega in da se nedolžne situacije lahko nepričakovano spremenijo v katastrofo. Pomagalo bo če boste imeli svoj ego pod kontrolo. V takšnih dnevih je priporočljivo, da se umaknete – popeljite se v stanje praznine, ali z meditacijo ali duhovnimi vajami ali Ho`oponoponom ali s tehniko, ki jo poznate in vam ustreza. Tako se boste izognili prepirom in končnim odločitvam.

Saj veste, kako je, ko ste močno čustveni – bolj ste razdražljivi, to pa vodi v konflikte, morda celo bolečino. Če konfliktna situacija v krogu družine že obstaja, danes ne delajte nobenih sklepov ali prenagljenih sodb, ker vam bo kasneje žal.

Tudi na partnerskem področju se držite pravila, da danes ni dan za reševanje odnosa. Če je v odnosu kakšna stvar, ki vas jezi, če nihate med odločitvijo ali odnos ohraniti ali ne – načrtno preusmerite misli, se umaknite in pojdite na dolg sprehod. Če imate psa, ga vzemite s seboj. Ste vedeli, da so vam živali lahko energetsko v veliko oporo in pomoč? Danes je res dan, ko se raje umaknite v naravo in ste nedosegljivi za svoje prijatelje. Druženje in reševanje tujih težav naj danes ne bo na vašem spisku opravil.

Nekaj pozitivnih novic pa se kaže na poslovnem področju in sicer se kaže, da vam bo po določenem zastoju in prekinitvi aktivnosti, vse spet steklo. Stvari se bodo normalizirale, zato se kar mirno danes posvetite sebi. Finančno stanje naj vas ne skrbi, tudi strah je odveč, saj boste situacija, ne glede na to, kakšna je, rešili.

Največji in najpomembnejši projekt, na katerem boste kadarkoli delali, ste VI.

Želim vam umirjen dan, Tjaša ?.