Numerološki vpogled za 30.5.2019

Današnji dan naj bo namenjen dejavnostim, ki vam na obrazu pričarajo nasmeh in vas osrečujejo. Eden od čudovitih načinov, da do tega pridete je z ustvarjanjem, katero tehniko boste za samoizražanje uporabili, pa je vaša izbira. Pri tem se ne obremenjujte s tem, kako dobri ste pri ustvarjanju, saj je to povsem nepomembno. Pomembno je le, da v tem uživate. Preko celega dne poskrbite, da boste zaposleni, pa najsi bo to delo ali nekaj, kar vas veseli, predvsem pa se posvetite zadevam, ki jih morate postoriti še pred koncem meseca. Vaš urnik naj bo danes fleksibilen, a do te mere, da se ne boste izognili obstoječim in obveznim odgovornostim.

Število 30 zajema vse lastnosti št. 3, le da so le te še močnejše zaradi št. 0. Energije, ki bodo danes izredno močne, se bodo izražale kot lahkotnost, zelo verjetna pa so tudi čustvena in razpoloženjska nihanja. Zelo izrazita bo vaša želja bo ustvarjanju in izražanju, prijala vam bo tudi družba. Posledično boste lahko imeli nekaj več težav s koncentracijo in osredotočanjem na vse, kar boste delali. Pride tudi tak dan, zato do sebe ne bodite preveč strogi, ne pretegnite se na vse možne konce in za vsakogar. Do sebe bodite nežni in razumevajoči. Že samo to je včasih kar velik izziv.

Tudi globalni dan 2 prinaša olajšanje, kar bo zelo prijalo, glede na dokaj stresne zadnje dneve. Vse dogajanje bo bolj nežno, manj dinamično, a to ne pomeni, da se lahko povsem sprostite in daste vse štiri od sebe. Slediti milini in uporabite svoje diplomatske sposobnosti, saj bo to odlična podlaga za skupinske dejavnosti. Sodelovanje in razumevanje bosta danes zelo podprta. Če želite kar najbolj izkoristiti vplive globalnega dne, morate zraven prišteti še vplive 30. Če se boste torej počutili ustvarjalno, bo to podprto z ravnovesjem in simetrijo. Danes delajte predvsem na svojem potrpljenju in poskusite iz vsake situacije potegnili le najboljše. Št. 2 zahteva harmonijo in če je ni, potem boste pokazali svoj drugi obraz, ki bo pravo nasprotje miline in nežnosti. Enako velja tudi za vse druge. In če pride do situacije, ko boste v drugih zaznali ljubosumje, grenkobo ali katerokoli drugo negativno lastnost, jih pustite pri miru, da se ohladijo in umirijo ter šele nato ukrepajte.