Numerološki vpogled za 29.01.18

Današnji dan bo na splošno zelo nežen, večala se bo želja po ljubezni, po sorodni duši in pripadnosti. Vsi, tudi drugi, bomo malce bolj občutljivi, zato bo želja po pozornosti kar izrazita. Bodite razumevajoči in uporabljajte nežne besede. Predvsem pa danes zaupajte svoji intuiciji. Morda bo ravno skupek vsega naštetega razlog, da se vam bo delo za skupnost in delo z ljudmi najbolj obrestovalo. To se bo kazalo na najbolj neverjetne načine in ob najbolj neverjetnem času. Zaradi obremenjenosti s čustvi dan ni najbolj naklonjen timskemu delu, je pa to dan, ko je bolje, da prisluhnite drugim in ne da tekmujete.

Timsko delo bo na poslovnem področju prav zaradi občutljivosti kar izziv, zato bodite bolj pazljivi in rahločutni kot običajno. Vsi po vrsti bomo potrebovali več vzpodbude in pozornosti, pa tudi hitreje bomo prizadeti. Če ste svetovalec, psihterapevt, coach, terapevt vam bo današnji dan zelo naklonjen.

Na zdravstvenem področju je čas, da prisluhnete svojemu telesu, ki vam ves čas sporoča, kaj potrebuje. In danes je dan, ko ga boste končno poslušali in razumeli. Zato je dan idealen za obisk zdravnika, saj bodo diagnoze bolj točne in bo manj možnosti za napake. Če razmišljate o obisku svetovalca, coacha, terapevta – storite to danes.

Na partnerskem področju boste vsi, ki ste v zvezi, danes največ naredili z izražanjem drobnih pozornosti in pri tem uživali. Danes je res dan za ljubezen. Ravno zaradi tega, boste tisti, ki ste samski, samoto oz. osamljenost občutili še toliko bolj boleče. Že res, da bo ta občutek morda močan, zberite moč in energijo ter se odpravite med ljudi. Prisluhnite jim in morda bo prav ena od teh oseb vaša sorodna duša. Najslabše kar lahko naredite je, da čepite doma in se smilite sami sebi.

Iskanje rame za jokanje bo danes kar pogosto in pomembno je, da veste, kdaj vas prijatelj, ki potrebuje podporo, potegne v svoj vrtinec tesnobe. Na vas je, da to preprečite in poskrbite, da vam ne zastrupijo razpoloženja in da končni rezultat ne bosta dve osebi, ki sta nesrečni.

Preživite del dneva v krogu družine in si skupaj z otroci oglejte stare fotografije. Podoživite lepe trenutke, povejte si zgodbe povezane s temi fotografijami, skupaj se nasmejte zabavnim dogodkom. Tudi če se med njimi pojavi fotografija, ki vzbuja žalost, je ne preskočite, ampak podarite objem. Včasih so besede povsem odveč.

Želim vam umirjen dan, Tjaša ?.