Numerološki vpogled za 28.01.18

Slika: Pixabay

Nedelja je, privoščite si počitek. Vsaj kar se fizičnega in težaškega dela tiče – dan ni namenjen temu. Bolj podpira ustvarjalno delo, po katerem se boste danes počutili res dobro. Poskusite najti zlato sredino, saj vam brezdelje in dolgočasenje ne bosta dajala dobrih občutkov, verjetno boste nervozni in posledično boste premikali stvari z enega konca na drugega. Dan je odličen za pisanje, svobodno intelektualnost, za zabave, prireditve in predavanja. Ste pomislili, da bi kaj napisali? Pisanje je lahko zelo terapevtsko, saj ni treba, da napisano objavite. Naj vas ne bo strah, da kar boste napisali, ne bo dobro. Napišite za svojo dušo, za svoje boljše počutje. Stopite iz te škatle, ki vam daje varnost in dovolite, da se v vas prebudita otroška igrivost in ustvarjalnost. Perfekcionizem, kritiziranje in sodbe pa vrzite v školjko in potegnite vodo. Dvakrat. Besede bodo danes tekle same od sebe, tako za tiste, katerih delo je povezano s pisanjem, kot tiste, ki boste pisali za zabavo, užitek in lastno zadovoljstvo.

Tudi na poslovnem področju se danes bolj posvetite ustvarjalnemu delu, saj vam bo prav ustvarjalnost dajala dodatno energijo. Dan je idealen za učenje, pisanje, ustvarjanje, manj pa za težka delu. Preglejte svoje že napisane tekste, morda vam bo prav ta ustvarjalna žilica, danes pomagala, da boste tekst z lahkoto izboljšali. Na finančnem področju pa danes bodite brez skrbi, saj bo denar lepo krožil ?.

Tudi na partnerskem področju bodo danes delovale ustvarjalne in intelektualne energije. Razpravljanje in pogovarjanje vaju bo danes zelo povezovalo. Skupaj se odpravita na obisk k prijateljem ali sorodnikom, pa tudi obisk prireditve bi bila danes odlična izbira. Lahko se vidva odpravita k prijateljem ali pa povabita prijatelje na obisk, preživeli boste zanimiv debatni večer. Če v to debato vključite še igranje igrice Jaz sem, se bodo odprle mnoge teme, ki vas bodo vzpodbudile, da si poveste ogromno zanimivih stvari.
Dolgočasje in nedelo bo pri samskih povzročilo nemir, zato vas bo vleklo v družbo ali pa se boste zaposlili s klepetanjem po telefonu ali socialnih omrežjih.

Če imate na zdravstvenem področju težave, še posebej če so to poškodbe, ne odlašajte z obiskom zdravnika in poiščite pomoč. Danes je ta pomoč pač na urgenci, a ne čakajte do jutri.

Velika želja po varnosti vas ohranja v ustaljenih, rutiniranih okvirih, pa vendar ravno to življenju odvzame čarobno igrivost in barvitost.

Želim vam umirjen dan, Tjaša ?.