Numerološki vpogled za 21.05.2018

Slika: Pixabay

Večina bo danes polna nove energije, novih moči, idej in načrtov. Mnogi imate dobre ideje, pa kljub temu ne uspete; ali pa imate dobre ideje, ste aktivni, pa vendar vaši rezultati niso taki, kot bi si želeli. Mnogokrat je razlog prav v načinu razmišljanja in kakšno je vaše samovrednotenje. Vaši rezultati bodo sledili vašemu razmišljanju in če sebe vidite kot povprečnega ali celo kot »nič posebnega«, bodo povprečni tudi rezultati. Luise Hay je zapisala: “Če smo pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenimo svoje življenje.” Zato naj bo prva in glavna sprememba ta, da sprejmete sebe v celoti in poiščete v sebi bisere, ki jih skrivate v sebi. Le najti jih morate, pri tem pa spustiti kontrolo nad vsem mogočim in nemogočim ter začnite zaupati v svoje sposobnosti.

Dan oblikujeta števili 21 in 1 (28), ki vzpodbujata kreacijo in ustvarjalnost v polnem razmahu. Zato boste na poslovnem področju močno razmišljali o novih projektih, o novih pristopih. Čas je primeren za nove zadeve, vendar pa danes ni dan za ustanavljanje podjetja. Dan je dober za spletno prodajo in za nakupe.

Današnji dan je ugoden za druženje s prijatelji, še posebej za druženje na športnih aktivnostih. Samski pa se danes le odpravite v družbo, kjer se prepustite novim srečanje, spoznavanju novih oseb in klepetu. Mogoče vam bo izgled vaši bližnjih, predvsem otrok, nekoliko preveč pomemben, zato poskusite biti bolj odprti.

Na partnerskem področju bo danes vpliv števil lahko prinesel kakšne težave v razmerje. Število 3 (21) je čustveno, medtem ko je število 1 zelo odgovorno. Obe števili sta precej dominantni in ta moč se bo danes pokazala. V kolikor se pojavi priložnost za pogovor s partnerjem, ko izkoristite, saj je dan odličen za pogovore in da partnerju izrazite svoja čustva.

Prepustite se energijam dneva, Tjaša 😊.