Numerološki vpogled za 20.5.2019

Današnji dan bo podprt z vso močjo števila 2, le da bodo vplivi še bolj poudarjeni in okrepljeni. Čustva bodo močna, zato se boste morali preko celega dne posluževati svojih kratkih meditacij in vseh drugih načinov, ki vam pomagajo obvladovati čustva in ohranjati notranji mir. Naredite vse, da se izognete konfliktom, vendar to ne pomeni, da boste dovolili drugim, da pometajo z vami. Morda boste danes čutili globoko povezavo z ljudmi, ki vas bodo obkrožali, enako velja tudi za situacije, ki se bodo pojavljale. Zaradi tega je še toliko bolj pomembno, da ste prepričani, da je vse in vsak v vašem življenju z razlogom in če tega razloga ne vidite, potem je čas, da pride do kakšnih sprememb.

Včasih so že manjše spremembe dovolj, da je ohranjanje harmonije in miru lažje ter bolj uspešno. Že tako se danes lahko zgodi, da boste nekoliko bolj občutljivi in ranljivi kot prejšnje dni, veliko večja je tudi verjetnost, da boste začutili, kako se počutijo drugi. Ključ do uspešnega dneva je, da se naučite, kako določiti, kateri občutki so vaši in kaj pobirate od drugih. Uspešnost današnjega dne bo v veliki meri odvisna od tega, kako se boste soočali svojimi občutenji in dojemanjem dogajanja pri drugih.

Globalni dan 1 je dan, ki je primeren za vse novo, saj je 1 ponavadi dobro izhodišče. Čas je, da svoje ideje udejanjite in se motivirano lotite dela na svojih načrtih in projektih. V zraku bo nekaj nestrpnosti, ki bo vsekakor povezana z vsakim posameznikom, ki bo danes želel uresničiti svoje ideje, zato bo še toliko bolj pomembno, da preko celega dne ohranjate notranji mir in se ne spuščate v nepotrebne konflikte. Tako kot vi, imajo tudi drugi neizmerno željo po uresničevanju svojih idej in doseganju svojih ciljev. Čeprav je dan dober za nove začetke, pa ni dober za sprejemanje hitrih odločitev, ki bi temeljile na muhavosti. Previdno, da odločitev kasneje ne boste obžalovali.

Stvari bodo danes čiste in jasne, občasno tudi zelo direktne. Danes ne pričakujte, da se bodo drugi ozirali na to, kaj in kako se vi počutite. Velika verjetnost je, da bodo besede izstrelili na zelo netakten in brezobziren način. Ne jemljite si tega preveč k srcu, saj je njihova nestrpnost verjetno le posledica energij dneva, predvsem pa jih ne ocenjujte na podlagi današnjega delovanja. Tudi, če se boste v določenem trenutku počutili užaljene ali prizadete. Morda je pametno počakati in jih spoznati še v drugi luči, z odločitvami pa počakati na kakšen bolj usklajen in umirjen dan.