Numerološki vpogled za 14.1.2019

Slika: Pixabay

14. dan v mesecu ni dan, da bi se dokončno obvezali čemurkoli. V dan prinaša površinskost št. 5, željo po neodvisnost št. 1 in predanost št. 4. To je dan za odprtost in poštenost ter da osredotočeni nadaljujete z nalogami, ki so pred vami. Morda se boste danes zdeli raztreseni, še posebej ko se boste resnično zatopili v svoje delo, zato se občasno potrudite in pokažite drugim, da so opaženi in da je opažen njihov prispevek.

Ko vam bo uspelo energije števila 14 spraviti v neko ravnovesje, bodo delovale v vašo korist. Na splošno boste danes dokaj družabni, zato je dan primeren, da druge zaprosite za pomoč pri dokončevanju vaših projektov. Timsko delo bo danes prineslo ogromno prednosti, če bo le vsak prispeval svoj delež oz. v tem timu ne bodo prisotne osebe, ki se bodo izogibale delu in svojemu delu odgovornosti. To bo še toliko bolj pomembno, saj je seštevek datuma 9, kar pomeni, da se danes zaključujejo stvari. Dan prinaša konce in odpira poti za novosti.

Energija števila 9 se bo kazala v tendenci, da se znebite stvari, ki so že dodelane in odprete vrata novim stvarem, ki jih bo prinesel jutrišnji dan, ko se začenja nov cikel. Število 9 prinaša nežne energije, podobne energiji št. 6. Zaradi tega vpliva boste danes sočutni in razumevajoči, prijazni in sprejemajoči. Če imate projekt, kjer je treba določene stvari prečistiti ali morda čutite, da morate prečistiti na čustvenem področju in se od določenih čustvenih zadev posloviti, potem to storite danes. Če tega ne boste storili danes, boste vse to s seboj nosili še naslednjih 9 dni. Energije dneva bodo zelo subtilne, a bodo še vedno imele dovolj vpliva, da jih boste čutili in jih uporabili v svojo korist.