Zadnji dnevi so bili nekoliko bolj napeti, zato boste danes morda utrujeni in boste to občutili kot pomanjkanje energije. Kljub vsemu se bo v vas porodila želja, da bi pa le nekoliko odstopili z običajne poti in svojih navad. Da bi stopili izven svojih okvirjev… Storite to, dan je idealen za novitete, pa naj bo to v obliki drugačnega make-upa, stila obleke, frizure ali drugačne prehrane, ki vam nadomestila energijski manjko. Privoščite si, dajte si duška.

Danes je dan za druženje in mreženje. Bolj boste strpni in sprejemljivo za drugačnosti, zato boste danes z lahkoto širili krog znancev in prijateljev. Brez težav boste speljali sestanke, predstavitve, večje prireditve ali humanitarno akcijo, še posebej, če boste delali v timu in v sodelovanju z drugimi. Dan je odličen za vzpostavljanje novih vez in znanstev, za iskanje novih možnosti, novi poti in novih idej. Če imate namen sodelovati s tujino, danes je pravi dan, da vzpostavite kontakte. Prav lahko se zgodi, da dobite danes, v času druženja s prijatelji ali v neki družbi, kakšno precej nenavadno novo poslovno idejo.

Na finančnem področju danes ne kaže najbolje, predvsem v smislu, da dan ni najbolj naklonjen služenju denarja. V takšnem dnevu ne ustanavljajte firme in ne podpisujte pomembnih pogodb. Vendar pa, ne glede na situacijo, boste vedno še pravi čas dobili, kar potrebujete.

V odnosu do otrok boste danes veliko bolj naklonjeni temu, da jim boste pustili nekaj več osebne svobode. To pomeni, da boste nekoliko manj skrbni in boste določene odločitve prepustili otroku; npr. kaj in kako se bo oblekel. S tem mu boste dali potrebno svobodo, da se bo naučil, kaj je njegova lastna odgovornost. Več kot bo imel te svobode, večji bo občutek za lastno odgovornost. In ja, tudi kakšne so posledice neodgovornosti. Kje je meja in iskanje le te, pa je potem odgovornost ljubečih staršev.

Tu di vi boste potrebovali danes nekoliko več osebne svobode, zato boste na vsak poskus omejevanja ali posedovanja partnerja, odreagirali zelo neprijetno. Še posebej vsi tisti, ki ste rojeni v zračnih znamenjih ali imate v svoji numerični kodi števili 5 in 9. Samski danes ne pričakujte globokih pogovorov, lahko pa pričakujete dobro zabavo. Novi stiki bodo danes v glavnem ostali na prijateljski ravni.

“Svet je prostran in vsak od nas tako majhen. A če nas povezuje prijateljstvo, smo velikani. ” Brown

Izkoristite ta dan, Tjaša ?.