Numerološki vpogled za 13.3.18

Dan namenjen sanjam in intuiciji.

Slika: Pixabay

Pred vami je dan, namenjen sanjam in intuiciji.

Dan naj bo namenjen najprej razmišljanju in šele nato odločanju. Lahko bi rekli, da danes iščite in izbirajte semena, sejali pa jih boste drugič, ko bo pravi čas zato. Vse, kar bi bilo treba spustiti, spremeniti ali odstraniti, predvsem na poslovnem področju, z moškimi ali na področju zdravja, vam bo begalo po mislih v današnjem dnevu. To bo posledica delovanja števila 13, prav tako pa vsa bo število vzpodbudilo tudi k hitremu razmišljanju, zato to izkoristite za nove ideje, učenje…

Vsi smo pod istim energetskim oblakom, pa ni vseeno, kakšna občutja v ta oblak dovajajo tudi drugi.

Delujte predvsem v dobro skupnost, z zavedanjem, da vsi s svojimi mislimi in emocijami sokreiramo skupen energijski oblak, iz katerega nato črpamo vsi. Projekti, ki so namenjeni širši množici in ne le vam, bodo danes uspešni. Dan je dober tudi  za humanitarno delo, delo s skupinami in skupinske dogodke v javno dobro.

Delo bo danes na visokem intelektualnem nivoju, obnesli se bojo brainstormingi, prireditve, česar se danes poslužujte čim večkrat na poslovnem področju. To vam bo prišlo prav še posebej v primeru, da se vam je pri kakšnem projektu zataknilo in ustavilo in naj vam sodelavci ali prijatelji stresejo prve ideje, ki jim padejo na pamet. Sledite svoji viziji oz. tistemu, kar vas resnično privlači, pa boste našli nove in zanimive možnosti in poti. Začnite uresničevati svoje sanje. Kljub vsemu dan ni primeren za podpisovanje pogodb, zato se držite razmišljanja.

Skrb za finančno stanje in finančne situacije, ki vas je spremljala preko vikenda, bo danes nekoliko popustila. Tako boste sprostili energetske vplive na finančne prilive. Vrata, ki jih do sedaj še niste videli, se vam bodo odprla, če se boste odločili za sodelovanje z drugimi.

Na partnerskem področju boste danes potrebovali več osebne svobode, zato boste težko sprejemali kakršnekoli omejitve in prilagajanja. Spomnite se tega občutka tudi v odnosih s svojimi otroci in jim nehajte dihati neprestano za ovratnik. Tako njim kot tudi vam bo dopuščanje osebnega prostora dalo večji občutek zaupanja, zato se bodo odnosi poglobili. Dan je idealen za pogovor, da poveste kaj vas teži in kaj si želite. Prisluhnite partnerju, prisluhnite otrokom in ne zanemarjajte njihovih potreb in občutkov. Do sebe pa bodite pošteni in ohranite svojo celovitost. Vse to lahko na lep in zabaven način dosežete z igro Jaz sem, s katero boste gradili in nadgradili odnose, pa tudi samopodobo.

Preživite dan v dobri družbi, družine in prijateljev, kar bo na vaše počutje vplivala zelo blagodejno. Prav oni vam lahko razblinijo vse črne oblake preteklih dni. Videli boste, da stvari le niso tako črne, kot ste jih videli zadnjih nekaj dni. Sodelovanje in druženje vam bo dalo občutek pripadnosti in varnosti.

Želim vam lep dan, Tjaša ?.