Numerološki vpogled za 13.2.2019

Slika: Pixabay

V nasprotju s prepričanjem mnogih, število 13 ne prinaša nesreče, pa četudi pade na petek. Ampak konec koncev je to le število in nesrečno bo le v primeru, če boste imeli odpor do trdega dela 😊. Že res, da prinaša nekoliko nekonvencionalne energije ter močno željo po ustvarjanju, v katerem boste danes izredno uživali, vendar se to težko uvrsti v kategorijo »nesrečnih« vplivov.

Število 13 združuje zagon št. 1 , družabnost 2 in trdnost št. 4. Velik pomen boste danes dajali tradiciji, a po drugi strani boste boste lahko naredili nekaj povsem neobičajnega le zato, da bi videli, kako se bodo drugi odzvali. Dan je dober, da se osredotočite na to, kako se boste stvari lotili in na kakšne način boste delovali. Predvsem danes bodite pozorni na podrobnosti, še posebej če je vaše delo povezano z ročnimi deli. Izkoristite te edinstvene energije in našli boste zanimive načine, kako bi današnji dan speljali kar najbolje.

Danes je globalni dan 9, ki predstavlja zadnji dan v tem 9-dnevnem ciklu, zato je dan ustrezen za zaključke. Energije, ki jih prinaša globalni dan, so zelo nežne in subtilne, morda jih sploh ne občutite, razen če se res ne osredotočite na zavedanje le teh. No in sedaj, ko se jih boste zavedali, jih izkoristite sebi v prid 😊. Poglejte, kaj je treba počistiti in tako odstraniti ter naredite prosto pot novostim, ki jih bo s seboj prinesel jutrišnji dan, ko se bo začel nov cikel.

Je pa št. 9 zelo zanimivo število, saj prinaša vibracijo na višji frekvenci kot večina drugih števil. Kljub temu, da prinaša konce. Danes bodite odprti (3) in prijazni (6), ne glede na to, kako bodo to sprejeli nekateri v vaši bližini. Mnogi bodo vaše obnašanje dojemali kot šibkost in da s tem iščete pozornost, a morda je to le znak, da teh višjih vibracij preprosto niso sprejeli ali razumeli. Vi veste, da tega ne delate z namenom pridobivanja pozornosti, zato ostanite zvesti sebi in svojemu načinu delovanja. Potegnite iz današnjega dne vse pozitivno in imejte čudovit dan.